avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... atac la persoana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

atac la persoana

buna seara...vin sa discut cu dvs o problma care imi cam da batai de cap..acum 2 ani si jumate am cunoscut un individ..am fost impreuna 2 ani...acum individul respectiv ma ameninta cu bataia si cu restrictia in anumite institutii de invatamant.. ce as putea sa fac sa se opreasca? efectiv m-am saturat de ceea ce face
Cel mai recent răspuns: ioana_livia , utilizator 20:43, 25 August 2011
Daca amenintarile sunt de natura sa va alarmeze, faceti o plangere la politie, indicati martorii care au auzit aceste amenintari si eventualele probe pe care le mai aveti.
Sa speram ca se va potoli.
eu as vrea sa stiu daca aceste conversatii de pe messenger mi-ar putea folosi in vreun fel...
Cu siguranta ca folosesc, in astel de cazuri si daca se doreste se pot face verificari ale ip-ului, expertize informatice, filaje....etc. Infractiunea este infractiune nu are importaanta ca se poate alege cu o amenda sau cu o condamnare importanta este securitatea persoanei.#-o
Ultima modificare: Joi, 25 August 2011
ContSters213050, utilizator
ioana_livia a scris:

eu as vrea sa stiu daca aceste conversatii de pe messenger mi-ar putea folosi in vreun fel...

Ele vor ajuta daca inca le mai pastrati in calculator, daca nu mai detineti arhiva messenger si le aveti listate pe o hartie...nu este suficient.
Sunt multe de spus in acest sens insa esential este sa se permita expertizarea conversatiilor .
am absolut toate conversatiile...sunt in arhiva messenger-ului..si mai am si sms-uri din partea lui...

Alte discuții în legătură

Amenintari virtuale osyk osyk Buna ziua. Imi cer scuze ca va deranjez, dar de doua ori am primit amenintari pe messenger, de exemplu: \"ce piz**m*** mai faci m***'', \" ba vb ca te ia dra** ... (vezi toată discuția)
Hartuire, abuz de incredere, furt de identitate sau toate trei??? ContSters172931 ContSters172931 Buna ziua, Povestea mea incepe in septembrie 2010, cand am cunoscut un individ, langa care mi-am dat seama ca nu am ce cauta si am pus capat relatiei la ... (vezi toată discuția)
Insulta, calomnie pe youtube floxter floxter Ce pot face in cazul in care un utilizator youtube necunoscut care injura se cearta, provoaca si ameninta o gramada de utilizatori pe youtube, ajunge pana la ... (vezi toată discuția)