" Un client isi intreaba avocatul:
- Cat cereti pentru o consultatie?
- 3000 euro pentru trei intrebari.
- Nu este un pic cam scump?
- Ba da… Si care este a treia intrebare ?"
Avocatii si spermatozoizii.
- Care-i asemanarea dintre avocati si spermatozoizi?
Din 200 de milioane doar unul iese om!
SAU
Avocatul: La ce distanta se aflau vehiculele in momentul coliziunii?
Ca sa nu se simita singuri pe lume iata si doua cu magistratii.
Procurorii.
Orice e posibil . Aseara noaptea automobilul unui procuror s-a tamponat in caldirea bibliotecii municipale. Poliia a constatat ca-n timpul accidentului caldirea bibliotecii mergea pe contrasens...
JUDECATORII.
Judecatorul intreaba martorul la proces:
- La ce distanta v-ati aflat de locul accidentului?
- La 6 metri si 75 de centimetri.
- Si cum de stiti asa de exact?
- Cand am vazut accidentul, mi-am dat seama pe loc ca voi fi intrebat la proces de vreun tampit...
Si ca ciclul sa fie complet doua scurte cu mediatorii.
2. - Care e diferenta intre un mediator si seful staborului?
-Este o diferenta de nuanta.
1. - Cati mediatori infileteaza un bec ?
-Nu conteaza, important e ca becul sa isi exprime acordul :)
Pedeapsa pentru bigamie
Examen la drept:
- Care este pedeapsa pentru bigamie?
- Doua soacre...
- Acuzat, recunoaste ca ai gresit.
- Imposibil, domnule judecator, pledoaria avocatului m-a convis ca nu am furat.
Avocatul catre client :
- Am o veste proasta si una buna !
- Zi-o intai pe cea proasta !
- Testul ADN a dovedit ca era sangele tau la locul crimei .
- Si vestea ce buna ?
- Colesterolul e sub 230.
Un avocat cu o cariera de succes isi parca masina sa Lexus nou-nouta in fata oficiului si parcand masina se grabi sa se laude in fata colegilor sai.
Pe cand se da jos din masina un camion trecu in viteza pe langa el si facu praf usa de pe partea soferului.
Avocatul suna imediat la 911 si in mai putin de 5 minute aparu si politia. Inainte ca politistul sa poate deschide gura avocatul incepu sa tipe isteric ca masina lui era cumparata doar de o zi, ca nu mai era acum buna de nimic indiferent cat ar incerca cei de la service sa o faca ca inainte. Dupa ce avocatul se opri sa respire politistul se uita cu dispret si mila la avocat si ii spuse:
-Nu imi vine sa cred cat puteti fi de materialisti voi avocatii. Va preocupa atat de mult averea voastra ca uitati ce este mai important in viata.
-Cum poti sa zici asa ceva, replica avocatul
-Dumnezeule, pai tu nici macar nu realizezi ca odata cu portiera camionul ti-a smuls si bratul stang?????
-Dumnezeule!!!!! tipa avocatul…Unde mi-e Rolex-ul??
Cate afli la un proces de viol
-D-ra, il acuzati pe inculpat ca v-a violat pe bacheta din spate a masinii, spuneti cum s-a intamplat, solicita avocatul.
-Pai m-a asezat cu picioarele pe manerele alea care sunt deasupra usilor si m-a violat.
Din sala se aude un hohot puternic de ras.
-Pastrati linistea! Ce-ai dom'le, de ce razi asa, suntem intr-o sala de tribunal!
-Va rog sa ma scuzati, dar eu am masina de 15 ani si habar n-aveam pt ce sunt manerele alea...
De nevinovatia multor acuzati sunt vinovati doar avocatii.
In pledoaria finala, avocatul apararii spune:
- Domnule judecator, vreti cu adevarat ca aceasta femeie frumoasa sa se mute din locuinta ei, de la mansarda din strada Linistii, numarul 34, telefon 898989; locuinta cu atata gust mobilata, intr-o celula rece si umeda, cu peretii goi?!...
"Un avocat de talie internationala isi intreaba unul din posibilii viitori clienti:
- Si aveti banii necesari pentru a va permite sa fiti aparat de mine?
- Da, am doua casete pline cu bijuterii.
- Bine, atunci sa vedem... De ce sunteti acuzat?
- De furtul celor doua casete cu bijuterii..."