am ramas in urma cu achitarea ratelor la banca(lunar am depus o suma, dar mai mica 100 ron in loc se 370 ron ) iar acum am primit o somatie de executare silita!
ce pot face in situatia data?
am discutat ceva mai devreme cu directoarea bancii(CEC) si mi-a spus ca nu mai poate face nimic deoarece dosarul este inaintat la executor(motivul trimiterii -eu am refuzat o renegociere de plata- FALS!) .Totusi i-am spus ca voi merge la sucursala de la tg.mures pentru o discutie cu cei deacolo.
somatia de plata de la executor este emisa in 19 aug . pana la ce data pot depune contestatie?
multumesc mult!
Eu as face, pe langa contestatia la executare propriuzisa si o contestatie la titlu ca sa pot verifica pe aceasta cale daca banca, prin contractul de creditare, a respectat dispozitiile legale privind contracele incheiate intre comercianti si consumatori, modul de calcul al DAE , etc.
Puteti ridica si problema inexistentei notificarii din partea bancii si va puteti prevala de dispozitiile contractuale referitoare la cauzele de reziliere a contractului, respectiv dupa cate zile de neplata a ratelor intra in vigoare pactul comisoriu de gradul IV , etc.
multumesc mult pentru sfaturi!
am fost sunat de d-na directoare acum o ora si mia comunicat ca a vorbit cu executorul si daca doresc poate sa retraga dosarul dar pentru asta trebuie sa platesc taxa de 900 ron pe care banca a platit-o executorului urmand ca restanta de plata sa -mi fie reesalonata cu prelungire de 12 luni a intregului credit dar si cu o rata ceva mai mare.
cred ca este o solutie buna,nu?
Executare silita
dritaS
buna ziua
am contractat un credit in 2008 iar anul trecut am ramas fara loc de munca am fost la banca si l-eam explicat situatia dar au spus ca nu pot face ... (vezi toată discuția)