am ramas in urma cu achitarea ratelor la banca(lunar am depus o suma, dar mai mica 100 ron in loc se 370 ron ) iar acum am primit o somatie de executare silita!
ce pot face in situatia data?
cum e mai bine pentru un credit cu restante:
1. sa reesalonezi creditul adaugand restanta la credit si prelungind perioada de creditare (rata mai mare)? continuind cu banca?
2.sa fiu executat silit ?(nu mai apare dobanda bancara)
Am inteles ca aveti un apartament in proprietate si dvs intrebati daca e mai bine sa fiti executat silit ? Pai, nu e bine pt ca executorul va vinde casa la licitatie.
E adevarat ca va costa sa reesalonati creditul, dar alta solutie nu aveti la indemana. Reesalonati insa, numai daca va puteti permite rata.. altfel nu are sens ca datoria va creste.
:offtopic:
Inca o data va rog sa nu mai deschideti subiecte noi pe aceeasi tema.
In cazul in care mai aveti contractul, cititi-l cu atentie si vedeti ce presupune in caz de neplata, va veti lamuri ca bunurile si/sau veniturile dvs pot fi executate silit.
Dvs nu ati garantat in mod special cu casa si nu aveti o sarcina inscrisa in cartea funciara, asta nu inseamna ca nu va putea fi executata silit.
Executare silita
dritaS
buna ziua
am contractat un credit in 2008 iar anul trecut am ramas fara loc de munca am fost la banca si l-eam explicat situatia dar au spus ca nu pot face ... (vezi toată discuția)