avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bacalaureat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bacalaureat

Buna ziua.Am fost prinsa fraudand examenul de bacalaureat.Am fost pusa apoi sa dau o declaratie prin care sa confirm cele intamplate.Mi s-a spus ca nu voi mai putea sa sustine examenul 2 ani.
Intrebarea mea este urmatoarea: Care sunt consecintele inafar de faptul ca nu mai pot da examenul urmatorii doi ani?
CameliaCamy a scris:

.Am fost pusa apoi sa dau o declaratie prin care sa confirm cele intamplate.

Nu este vb de vreo constatare terta semnata ci este chiar declaratia domnisoarei, pe care banuiesc ca a scris-o chiar ea, relatand faptele.
Da, ar fi bine sa relatati despre ce este vorba pentru a primi un raspuns concret.

Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
alexandrugroza, utilizator
Corecta observatia anterioara.
Eu cred ca este bine inainte de a a ne grabi sa ajutam pe cineva si sa ii dam anumite sfaturi , bazate pe presupuneri , este bine sa asteptam ca respectivul user sa comunice in totalitate situatia la care se refera pentru ca "sfaturile grabite" nu sunt de natura de a ajuta cu adevarat persoana care solicita ajutorul nostru.
Multumesc pentru intelegere !
lupul905 a scris:

Este cam nasol sa incepi cu stangul aceasta noua viata, si in orice caz nu este cazul sa incepi prin non-combat. Alte consecinte ar mai putea fi de ordin moral, fiind posibil sa intalnesti destui oameni care sa incerce o etichetare a ta pe baza acestei fapte. Nu dispera totusi, nu este un capat de drum, este doar un inceput. Bafta in continuare !

Este mai bine sa incepi viata cu "dreptul" . Cu frauda si tupeu. Indiferent cat esti de vinovata sa nu faci prostia sa ai bun simt sa recunosti. Trebuie sa combati. Succesurile asteapta dupa colt si se vor ivi neindoielnic. Si sigur te vom vedea la stiri si vei ajunge vedeta. Go for it!
CrisB a scris:

Este mai bine sa incepi viata cu "dreptul" . Cu frauda si tupeu. Indiferent cat esti de vinovata sa nu faci prostia sa ai bun simt sa recunosti. Trebuie sa combati. Succesurile asteapta dupa colt si se vor ivi neindoielnic. Si sigur te vom vedea la stiri si vei ajunge vedeta. Go for it!

Dvs, vorbiti serios sau sunteti doar ironic?

@alexandrugroza Bineinteles ca este ironic/a !! Aceasta fata este victima "modelului" de reusita in viata pe care-l vedem astazi in mass-media ! Nu pot spune daca e de ris sau de plins faptul ca incearca sa gaseasca o cale "legala" de fraudare.
Sentimentul de rusine... a cam disparut...

Alte discuții în legătură

Camere de filmat bac doar intr-un judet andrei12345 andrei12345 Buna ziua! In ultima perioada au fost nenumarate discutii privind bacalaureatul din acest an. In judetul Botosani, Inspectoratul Scolar Judetean a hotarat ... (vezi toată discuția)
Minorii madarolivia madarolivia buna. as avea si eu o intrebare, si anume daca un minor de 15 ani care sufera de tulburare mixta emotionala si de conduita, poate fi condamnst pt savarsirea ... (vezi toată discuția)
Una mica despre bacalaureat mimishor mimishor Da, stiu ca ar fi trebuit sa ma pregatesc foarte bine, ca nu e frumos sa trisezi la un examen etc etc dar uite ca sunt in situatia in care la matematica nu am ... (vezi toată discuția)