avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire contract de munca perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire contract de munca perioada determinata

buna ziua. Am urmatoarea situatie: un contract individual de munca pe perioada determinata incheiat in data de 11.06.2009, a fost prelungit cu 2 acte aditionale. Intrebarea mea este daca mai poate fi prelungit cu inca un (1) act aditional pana la 36 de luni. Va multumesc frumos pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 31 August 2011
cili1959 a scris:

va multumesc pentru raspunsunsuri.Mai am o nelamurire fiind personal bugetar (domeniu sanitar), incheierea unui nou contract de munca presupune organizarea un nou concurs pentru ocuparea postului resp


Intr-adevar, angajarea in sectorul bugetar se face pe baza de examen sau concurs.

====
Nu cred ca trebuie confundata incheierea unui c.i.m. pe durata determinata , cu prelungirea duratei acestuia ... asa, cu a aratat @ Arel , legea nu prevede numarul maxim de prelungiri a unei durate inauntrul termenului de 36 de luni ... ci doar impune respectarea conditiilor in care se poate face angajarea pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita actelor aditionale la contracte de munca pe perioada determinata ruxandrasofia ruxandrasofia Conform art. 82 alin. 1 Codul Muncii, contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni. ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă cer ajutorul: am un contract de muncă pe perioadă determinată încheiat iniţial de la 29.04.2011 la 30.12.2011 (8 luni). S-a prelungit, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata prelungit? luminita_gab luminita_gab un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada! (vezi toată discuția)