avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regulament intern - luare la cunostinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regulament intern - luare la cunostinta

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti daca exista o prevedere legala conform careia Regulamentul Intern trebuie sa fie luat la cunostinta prin semnatura de catre angajati.

Multumesc,
Hajnalka
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 15:41, 16 Iulie 2023
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulamentul intern Anca1011 Anca1011 Cum se procedeaza in ceea ce priveste Regulamentul Intern in cadrul unei societatati?Se reinoieste la o anumita perioada?Trebuie inregistrat la ITM? Va ... (vezi toată discuția)
Temei de drept sanctiune disciplinara costel58 costel58 Pot fi folosite ca temei de drept pentru sanctiuni disciplinare(inclusiv suspendare pe perioada cercetarii disciplinare) doar articole din Regulamentul de ... (vezi toată discuția)
Regulamentul intern valexandra valexandra Am o nelamurire referitoare la regulamentul intern. V a rog sa-mi spuneti de unde pot lua un model pentru regulamentul intern. Tin sa mentionez ca eu am un ... (vezi toată discuția)