avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
@Freeelis: in acest moment oricare dintre decizii le-am lua tot un risc asumat este. Daca completez sporurile orelor suplimentare si vine in control dl. inspector de Iasi de exemplu, mi-e asigurata amenda pentru completare eronata a revisalului. Daca nu le completez si vine dl de la Constanta, sa vezi atunci aceeasi amenda. La noi macar ni s-a raspuns "nu stim, n-am fost inca instruiti".
Nu ne ramane decat sa ne rugam sa scoata mai repede niste norme clare. Lucru ce ar fi trebuit facut odata cu aparitia programului.
buna ziua,

am introdus gresit perioada de suspendare a contractului de munca a unui salariat, de asemenea am introdus si salvat perioada de incetare a suspendarii, nu am vazut nici adunci greseala :(. Acum nu reusesc sa corectez greseala. Ma puteti ajuta,
multumesc
gel a scris:

iata ce am gasit pe site inspectiei muncii in urma cu 5 minute:

Îndrumări privind completarea registrului
14.
Sporurile salariale care se introduc în aplicația Revisal sunt sporurile cu caracter permanent acordate de către angajator conform contractului individual de muncă. Pentru introducerea unui spor care nu se regăsește în lista predefinită se accesează butonul „Adaugă spor” din meniul „Angajator” al aplicației Revisal.

Un link se poate? Va rog frumos!! Multumesc!

GATA ! Am reusit sa ma documentez! Va multumesc frumos oricum!!
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2011
leuca_luminita, utilizator
@ pacepa_2001
Codul Muncii nu distinge la durata preavizului acordat in cazul concedierii intre functii de executie si functii de conducere .. prin urmare, si pentru o functie de conducere se poate acorda un preaviz de minim 20 de zile lucratoare in cazul concedierii ...

@ lipo
Intr-adevar , ai dreptate ... iar aceste indrumari aparute pe un site oficial ar trebui asumate de cineva ... eu nu am probleme in acest sens cu ITM-ul ...

@ lilid
adresati-va celor de la TeamNet in acest caz... daca ati facut incetarea suspendarii , este cam greu sa rectificati problema.
Lucrez in invatamant si va supun atentiei 2 probleme legate de Revisal:
- un profesor vine si face cerere pt. conc.fara plata pe 18.10.2011, i se aproba pe 24.10,dar ATENTIE,perioada solicitata este 1.09.-30.09.2011.I se da decizie in 24.10. ,pe care am operat-o in revisal.Cu 1.10.este detasat.Initial s-a stiut ca este detasat cu 1.09.,dar ulterior a venit cu aceasta cerere,iar ISJ-ul ia dat detasarea cu 1.10.Am completat intai suspendare prin detasare cu 1.09.,apoi am anulat-o,am introdus suspendarea pt. 1.09-30.09. prin fara plata,i-am dat incetare,si in continuare suspendarea prin detasare cu 1.10.
Este corect ce-am facut,dar nu din vina mea s-a ajuns aici.
- am incadrati doi pensionari,unul la limita de varsta si unul anticipat,la plata cu ora.Li se intocmeste CIM si se trece in revisal?Cei pens.anticipat are dreptul la CIM s-au trebuie sa renunte la pensie? A sustinut exament pt.suplinitori la ISJ,iar ISJ -ul spune sa-i facem contract cu toate drepturile,ca nu conteaza ca este pens.anticipat,in timp ce casa de pensii spune ca nu.
Va rog,cine ma poate ajuta,ca nu mai stiu cum este corect.....

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)