avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
In speta, suspendarea va avea ca perioada 10.03.2015 - 10.03.2016, daca tatal nu indeplineste conditiile de intrare in CCC sau suspendarea va avea ca perioada 10.03.2015 - 10.02.2016, daca tatal indeplineste conditiile de intrare in CCC.
Nu ma intereseaza acuma suspendarea angajatei care va intra in CCC, o voi opera atunci cand va fi cazul, adica atunci cand stiu data exacta la care va intra in CCC. Poate naste in 10.03.2015, dar va avea concediu postnatal pana in 30.04.2015 sa zicem si abia cu 01.05.2015 va intra in CCC si implicit cu aceasta data va fi suspendat cim.(pe perioada concediului prenatal si postnatal nu se suspenda cim).

Pe mine ma intereseaza acuma, cum angajez persoana care ii va tine locul... asa cum am spus angajata insarcinata a intrat in concediu prenatal in 01.02.2015, data de la care incepe cim-ul persoanei care o inlocuieste. In contract eu spun ca este angajata pe perioada determinata in vederea inlocuirii salariatei x pe perioada concediului de maternitate si de crestere a copilului, incepand cu data de 01.02.2015 pana la incetarea suspendarii cim.
In revisal sunt obligata sa trec data de inceput si data de sfarsit la contractele pe perioada determinata. Ori eu stiu data de inceput, dar data de sfarsit nu am de unde sa o stiu cu siguranta.

Oricum m-am consultat cu cei de la ITM si m-au sfatuit sa fac cim pe perioada determinata de 1 an si in functie de situatie va inceta mai devreme (daca salariata se reintoarce mai devreme) sau va fi prelungit (atunci vom sti exact cu cat va fi nevoie).

Multumesc.
Puteti alege in Revisal exceptia data sfarsit = art.83 lit.a C.mun.. In acest caz , nu va trebuie sa mai completati si data de sfarsit de activitate.
PROBLEMA. Daca un salariat a fost inregistrat in Revisal sa zicem in ianuarie, si in martie vrea sa obtina un extras din Revisal referitor la datele sale, cum vor aparea aceste date pe extras in martie-daca se doreste sa apara pe pagina si data curenta ? Vor aparea toate datele din ianuarie sau doar data curenta si faptul ca respectivul salariat este activ ?
Vad ca banuiam eu corect la ce se foloseste "exceptie data sfarsit"... totusi nu as vrea sa risc, fiindca cei de la ITM habar nu au la ce se foloseste :)))

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)