avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
In print scren-ul de pe pagina de revisal se vede si data efectuarii acestuia.


@ Anaj
Va inselati in privinta lucratorilor din ITM si cunoasterea revisal-ului. Probabil ca nu toti o cunsoc destul de bine, dar nu trebuie s-o generalizam. ;)

Puteti folosi exceptia fara niciun impediment.

Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc.
Va spun sigur si cu parere de rau ca lucratorii ITM din judetul in care locuiesc nu stiu ce e cu "exceptie data sfarsit" si nici nu vor sa afle din cate am observat (am incercat sa ma lamuresc de mai multe ori in decursul anului 2014, ultima incercare a fost saptamana trecuta, dar degeaba).
Evident ca nu generalizez, sunt si lucratori bine pregatiti.
O seara frumoasa!
Nu vor sa afle din comoditate sau poate nu vor sa vada decat cum vad caii :D
Am cerut de 2 ori sa mi se printeze pe foaia cu datele de inceput a activitatii si data recenta a zilei in care a fost scoasa evidenta, dar in loc sa-mi printeze pagina asa cum am cerut si cum spuneti dvs, mi s-a dat o pagina cu o evidenta din Revisal unde figura data recenta (undeva pe o bara de sus a tabelului, in locul celei de la inceputul activitatii) si ca salariatul respectiv e activ.
Mi s-a raspuns (prin reprez. firmei, care a solicitat datele la firma externa de HR) ca persoana care a intrat in Revisal sa ne dea datele nu poate scoate altfel evidenta si nu stie sa spuna de ce nu se poate. Ca sa lamurim mai bine lucrurile, va rog aveti amabilitatea sa revedeti intrebarea mea si sa raspundeti EXACT la ea. In acest caz deci, cand din Revisal se scoate evidenta cu data actuala (nu cu data initiala si data actuala pe print screen) -e normal ca situatia salariatului sa apara doar cu numele si ca e activ la data respectiva (datele complete ramanand vizibile doar la data de inceput -la care a fost facuta ultima inregistrare/modificare ) ?? MULTUMESC
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2015
Cornelissa, utilizator
Cunosc destul de bine programul REVISAL si stiu cum arata un extras revisal sau un raport per salariat astfel incat nu am cum sa va dau un alt raspuns.

In raportul per salariat apare activitatea salariatului de la data inceperii activitatii si pana la data scoaterii raportului , fara a se vedea si o data curenta.

De pe site-ul Inspectiei muncii (daca angajatorul are parola) extras REVISAL : se intra pe istoric contracte ultima inregistrare se selecteaza cu Prnt Scrn si apoi se copiaza in World.
In extras apar : nume, prenume salarita, cnp, data c.i.m., starea c.i.m. - activ, incetat sau suspendat, data de inceput , functia si COR-ul, adresa salariatului.
Facand print screen , in dreapta jos , pot apara data si ora.

Pe ambele documente angajatorul poate pune data , semnatura si stampila.
Ultima modificare: Luni, 2 Februarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)