Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
freeelis a scris:

Sesizarea o puteti face la cei care au creat acest program.:training:
Iata ce raspuns am primit:

"In cazul in care doriti sa generati „Raportul per salariat”, iar informatiile continute afisate nu sunt intocmai cu cele regasite in “Istoric contract”, va informa de faptul ca aveti posibilitatea de a genera raportul pentru salariatul in cauza si sa il exportati intr-unul dintre formatele puse la dispozitie („Word”, „Excel” sau „PDF”), urmand a-l modifica manual cu informatiile ce apar in rubrica „Istoric contract” in dreptul salariatului."
De la cine ati primit acest raspuns?
Suport Registru <Suport.Registru@teamnet.ro>;
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2015
andad, utilizator
Asta inseamna ca recunosc ca programul are erori , iar modificarea unui anumit document nu mi se pare o solutie in concordanta cu legea.

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)