M-ar intersa sa stiu care sunt riscurile in cazul in care cineva a dat o declaratie falsa incalcand art 292 cod penal.A dat o declaratie in care a mentionat ca este necasatorita deoarece nu a avut cartea de identitate schimbata dupa casatorie cu numele sotului.A avut aprobat un credit prin prima casa si ca sa nu mai isi schimbe actul de identitate (deoarece creditul fusese aprobat pe numele din actul de identitate) a scris acolo ca este necasatorita.Ce riscuri sunt?In contractul de vanzare cumparare s-a mentionat ca nu este casatorita cunoscand prevederile art 292 cod penal privind falsul in declaratii.O alta intrebare ar fi -daca isi schimba acum actul de identitate trebuie sa faca neaprat schimbarea si in contractul de vanzare cumparare respectiv sa se puna pe rol cu noul nume in extrasul de carte funciara?Sau care-i procedura?
RISCURI IN CEEA CE PRIVESTE ACTUL DE VANZARE CUMPARARE SUNT?CUM AR FI PIERDEREA CASEI SAU SMECHERII PE CARE LE POT FACE DEZVOLTATORII FOLOSINDU-SE DE ACEST FAPT?NU EXISTA RISCURI DE A PIERDE CASA SAU CEVA DE GENUL.
Nu am analizat atent problema dvs. insa din moment ce este vorba de aceeasi persoana si acelasi CNP nu vad sa existe probleme majore...
Daca dezvoltatorii se tin de smecherii ii dati in judecata.
Nu cred ca vor iesi bine din proces.
Dar, v-am spus nu am aprofundat atent problema dvs.
Nu s-a autosesizat nimeni pana acum.Ne intrebam pe viitor care ar putea fi consecintele.Daca pot fi probleme.Si cum se schimba pana la urma acel act de vanzare cumparare.Dupa ce-si face actul de identitate se poate duce la notariat sa-l schimbe ca sa fie ok cu numele si cu totul si sa se treaca in extrasul de carte funciara cu acel nume ?apoi la banca.Fata vrea sa-si schimbe actul de identitate acum cu numele dobandit dupa casatotie si nu stie daca va intampina probleme.Apoi doreste sa faca schimbarea in actul de vanzare cumparare si in extrasul de carte funciara precum si in cel de imprumut cu banca ca totul sa fie ok.
Stare civila...???
ancutzic@
buna ziua!
as dori , daca se poate sa ma indrumati referitor la urmatoarea problema....
Sunt casatorita din iunie 2006cu sotul meu, si cum ne doream o casa a ... (vezi toată discuția)
Interesare
cornelia77bc
buna ziua,
sunt casatorita de 10 ani si de 6 ani locuiesc in apartamentul soacrei,iar anul acesta ia facut sotului meu contract de vanzare cumparare pe ... (vezi toată discuția)