Din pacate, nu am un canal de comunicare la care sa se conecteze automat toti romanii care-si lasa copiii prin alte parti decat langa ei...
Dar spun acest lucru oricarui roman care are o situatie similara si unde mi se pare ca pot spune asta.
Imi cer scuze ca nu va place, asa spun normele de aplicare ale legii 272, nu eu. Spun ca trebuie supravegheat copilul. Se defineste ce inseamna supravegherea, se arata ce se intelege prin ea...
Imi pare rau, mi se paruse ca suteti deschis la idei, de aceea v-am spus.
In toate tarile civilizate sa lasi copilul aiurea, pe la bunici, ani de zile, atrage probleme serioase in ceea ce priveste protectia lui de catre stat. Risti sa ti se ia copilul. :O
Dv. nu vi se pare o problema majora, pentru psihicul copilului insa e; copiii ramasi fara unul sau ambii parinti tind sa: abandoneze, sa nu recunoasca autoritatea, sa nu poata duce lucrurile la capat.
Studiile britanice au impartit chiar in tendinte pe care le au baietii si tendinte pe care le au fetele.
[ link extern ] /
Abandoned child syndrome is a behavioral or psychological condition that results from the loss of one or both parents. Abandonment may be physical (the parent is not present in the child's life) or emotional (the parent withholds affection, nurturing, or stimulation). Asta e de pe wikipedia
[ link extern ]
Oricum, cunosc si copii care spun atat bunicii, dar si parintelui de gen feminin, "mama". Una are 6 ani deja; mama ei fiind in tara si o vede saptamanal.
E dureros pentru amandoua; mai nou, fata observa si evita cuvantul. :((