1. Din motive pe care nu are rost sa le explic aici, sotia mea vrea sa duca copilul nostru minor la parintii ei pentru o perioada.
Bineinteles ca eu as vrea sa-l vizitez cat de des pot. Soacra mea este putin ciudata si s-ar putea sa-mi faca probleme. As vrea sa stiu care sunt mijloacele legale sa-mi pot vizita copilul fara sa am scandaluri cu aceasta persoana.
2. Aceeasi intrebare ca mai sus daca eu si sotia suntem divortati. Ce se intampla atunci ? Cum se stabileste programul de vizitare ? Sper ca pot avea si eu dreptul sa merg cu copilul intr-o excursie, sa fiu numai cu el, etc. Cum se rezolva asta si de ce depinde ?
Da, scuze, :O poate nu vad eu exact ca raspunsul tau se adreseaza intrebarilor legate de vizitarea copilului la soacra sau luarea copilului in excursii, singur, dupa un eventual divort...
Imi pare ca ai raspuns unei alte situatii, ipotetice, referitoare numai la persoane divortate...
Ok. :(
Program vizita
zitus
as mai avea nevoie de putin ajutor:) :D
am divortat, custodia copiilor am primit o, tatal copiilor nu se intereseaza de ei deloc, dar parintii lui, tot ... (vezi toată discuția)