avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... consultanta in afaceri pentru militari
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

consultanta in afaceri pentru militari

Buna ziua,
poate cineva este in masura sa-mi dea un sfat referitor la urmatoarea problema:...?
- as vrea sa deschid o mica afacere cu e-comert din UE si extra-comunitar si numai.
PROBLEMA: lucrez in armata si..cred ca nu am voie.
Cel mai recent răspuns: ContSters121575 , utilizator 16:49, 19 Septembrie 2011
Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare prevede că militarilor le este interzis să fie asociaţi unici ori să participe direct la administrarea sau condu­cerea unor organizaţii sau societăţi comerciale.
Nu asociat unic...Atunci simplu asociat se poate? Poate formularea este eronata, intreb pentru ca nu ma pricep. Nu administrez si nu conduc organizatii sau societăți comerciale.
dragos081975 a scris:

Nu asociat unic...Atunci simplu asociat se poate? Poate formularea este eronata, intreb pentru ca nu ma pricep. Nu administrez si nu conduc organizatii sau societăți comerciale.


Nu puteti.

Multumesc.
La
www.avocatnet.ro/content/for...
, ce sfat imi puteti da? Va fi cineva de incredere oficial si eu voi fi cu munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate infiintata de militar stefan66 stefan66 buna seara, doresc un raspuns de la dvs, sunt militar, ca orice cetatean al Romaniei dorim spre un trai mai bun, doresc o prosperitate, timpul trece, legile ... (vezi toată discuția)
Pot deschide pe numele meu vreo forma de societate comerciala? bassmafya17 bassmafya17 Daca sunt cadru militar activ,pot deschide pe numele meu vreo forma de societate comerciala,SC.,SRL,SRL-D etc.,dar fara sa imi afecteze locul de munca? (vezi toată discuția)
Soldatul gradat voluntar este considerat cadru militar? denis10 denis10 Buna seara.Vreau sa imi Deschid o firma pentru comercializarea unor haine si nu stiu ce gen si daca pot deschide daca sunt caporal in armata romana.Am citi in ... (vezi toată discuția)