Buna ziua!As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a invita un cetatean tunisian in Romania si unde trebuie facuta invitatia.in cazul in care nu am un contract de casa pe numele meu,il pot utiliza pe al parintilor?mentionez ca am domiciliul acolo.m-ar interesa de asemenea sa stiu cat poate sta in tara dupa ce primeste invitatia si obtine viza.va multumesc anticipat!
Nu mai inteleg nimic #-o Pana acum eram sigura ca am nevoie doar de acea invitatie facuta la notar pe care sa i-o trimit in forma autentica (pe care am si facut-o tocmai azi - DEGEABA) :(
Multumesc mult pt informatii... trebuie sa o iau de la inceput... incepand cu o vizita la politie... si cu mult noroc obtinerea acelei invitatii aprobate de ORI :(
Am intrebat asta pentru ca am aflat un caz exact ca al meu in care i s-a spus, dupa 2 luni, "EL NU INTRA IN TARA PT CA ATI VORBIT DOAR PE INTERNET.DOAR ATUNUCI CAND O SA FACI DOVADA CA V-ATI INTALNIT FATA IN FATA " Intr-adevar era vorba de casatorie,ceea ce ma intereseaza si pe mine.
Si inca o intrebare... nu am un contract de proprietate sau contract de inchiriere pe numele meu... este pe numele parintilor... ce se poate face in acest caz? Precizez ca am domiciliul acolo.