avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturi ale fostului sot asupra copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturi ale fostului sot asupra copilului

dak in hotararea mea de divort nu este mentionat niciun program de vizita pt copil,deoarececa fostul sot nici nu s-a prezentat la divort ce drepturi mai are el asupra copilului care avea 11 luni cand am bagat divortul iar acum are aproape 6 ani,iar copilul nici nu il cunoaste
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:38, 30 Septembrie 2011
u.b.i.k. a scris:

Exista nu numai o probabilitate diferita de 0 catatal sa-i faca rau ci si una, tot diferita de 0 ca mama sa-i faca rau? Exista! Chiar daca cea din urma este ridicol de mica.

Eu nu cred ca cea din urma e foarte mica, eu cred ca avand o astfel de mentalitate SIGUR acel parinte deja ii face rau...

Am intalnit si parinti si bunici care vorbeau la telefon cu un sugar si, sincer, nu am intalnit pe nimeni sa spuna ca se comporta anormal. Ma socheaza ca cineva ar putea sa considere astfel.

Sunt perfect de acord cu tine, Adalbert; judecatorul nu e un asigurator sa evalueze riscuri. E un fel de discutie despre cum sa ne pazim de drobul de sare...
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2011
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului in viitor bloodcrawler bloodcrawler buna ziua.. am si eu o intrebare simpla.. sunt casatorit si nu totul este roz.. vreau sa stiu daca se poate semna vreun act in caz de divort sa primesc ... (vezi toată discuția)
Vizitarea minorului mary1970 mary1970 In urma divortului, mamei ii este incredintat copilul minor, iar tatal are drept de vizita in week-end. Dupa diverse sicane pe care le face tatal cand afla ca ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi amocj amocj Buna, as dorii sa stiu cum pot sa-l decad pe fostul meu sot din drepturile parintesti ale fiului nostru.Pe scurt fiul meu are 5 ani,eram insarcinata cand am ... (vezi toată discuția)