avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dovezi judecata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dovezi judecata

asi fi foarte recunoscatoare daca ar putea cineva sa ma ajute si in cazul meu:

am imprumutat o suma de 4000 euro in timp ce am fost logodita, logodnicul avand ceva probleme la firma (tin sa precizez ca nu am dat toata suma o data) si nu am semnat nici o declaratie notariala am mers pe incredere + ca eram intr-o relatie si urma sa ne casatorim, pe atunci nu se punea problema ca vom ajunge aici....

asi putea folosi in instanta de judecata urmatoarele probele?: (si cat de doveditoare ar fi probele pentru judecator.. ? )

1. corespondenta electronica intre mine si parat (se vede clar de la ce IP adresa sa trimis mesajul si ca e de la el de acasa ....)
2. discutiile pe mesenger - unde recunoaste suma , si termenii pana cand imi va restitui banii
3. tranfer de bani prin western union
4. martori ca iam dat suma de bani

Multumesc anticipat!

Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
inga_irinuca, utilizator
Cel mai recent răspuns: inga_irinuca , utilizator 23:41, 23 Septembrie 2011
multumesc !!!!
asi putea cere si interogatoriul persoanei ?
Este chiar indicat.
:yes:
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani dati imprumut,am chitanta de la western union ionut_sarpe1989 ionut_sarpe1989 Buna ziua pe data de 21.02.2012 am dat imprumut suma de 180 euro la un prieten,mentionez ca am chitanta de la Western Union precum si Copia dupa formularul de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune maria098 maria098 Buna ziua, as vrea sa stiu ce pot face din punct de vedere legal cu privire la un imprumut pe care l-am acordat si care nu mi s-a restituit. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Refuz restituire imprumut fara acte -abuz de incredere ? ContSters56278 ContSters56278 in cazul unui salariat care scoate un credit de cateva mii de euro pe numele sau si da imprumut suma respectiva de bani patronului pentru a salva afacerea ... (vezi toată discuția)