avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... contraventii rutiere/tamponare cu avarii
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

contraventii rutiere/tamponare cu avarii

***dupa o tamponare din vina/culpa/ recunoscuta a lui "x "si semnarea intelegerii amiabile/formular/ de ambii soferi, acelasi" x "refuza fara un motiv serios sa mai mearga la constatare la societatea de asigurari, refuza sa vina la politie, refuza dialogul pe telefon sau mail!
***nevinovatul "y" are avarii de 1500-2000 lei si nu detine nici autorizatie de reparatii, nu are casco, si este in impas !!
***ce solutie practica si cit mai putin costisitoare vad colegii la o asemenea speta ??
Cel mai recent răspuns: murgu veronica , utilizator 22:02, 26 Septembrie 2011
sfaturile teoretice suna f. frumos dar, in fapt sa va spun eu cum stau lucrurile si sa vad ce raspunsuri primesc :sotul meu a fost agatat cu remorca unui tir care facea la dreapta si sotul fiind pe banda a 2 -a, soferul fiind angajat la o societate din arges cu rca la [EDITAT],au incheiat constatarea amiabila in care soferul a declarat si semnat negru pe alb ca este vinovat,cei de la constatari [EDITAT] procedeaza sa aduca ambele vehicule in reconstituirea accidentului,facandu-le fotografii ,nu a fost posibil sa vina vinovatul in bucuresti si a facut constatarea in pitesti unde stupoare si-a schimbat declaratia la constatare si a scris ca este si sotul meu de vina!!!!!!!!ca nu s-a asigurat, asta pentru ca patronul societatii sa nu mai plateasca asiguratorului diferenta de valoare dupa paguba la polita de rca. dupa mari discutii cu directorul de la [EDITAT]-in rond la alba iulia-bucuresti,fiindca nu era de acord sa inlocuiasca aripa si am adus constatari tehnice de la doua service , in cap avea ca din toyota sa faca matiz , bomba: dosarul pentru aprobare dureaza 90 zile!!!!!am facut reclamatie la CSA, care sunt sigura ca sunt mana in mana cu asiguratorul,si ce credeti din suma de 8300 ron -valoarea de reparatie au aprobat suma de 700 ron!!!!!!!!.din 31 mai 2011 si astazi nu am putut repara masina si circul cu ea asa,am aflat de la multe persoane ca cei de la [EDITAT] fenteaza pagubitii si ca au avocati care se ocupa de procesele intentate de catre pagubiti, carora le aproba despagubiri derizorii,am constatat pe propria piele cati pagubiti erau cu reclamatii, coada de fiecare data si cum oamenii isi ieseau din fire,ca si mine pentru nedreptatile ce li se fac. INTREBARE :ACUM DL.EXPERTI DATI-MI SOLUTIA LEGALA pentru a putea fi despagubita total conform constatarii amiabile
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema [editat] jaguarxkr jaguarxkr Buna seara, Joi am fost lovit de catre un asigurat [editat], m-am prezentat la politie pentru declararea accidentului, ulterior s-a prezentat si conducatorul ... (vezi toată discuția)
Provocare accident rutier stoica_b stoica_b Un conducator auto se afla in depasirea unui vehicul, cand auto care depasea a ajuns paralel cu vehiculul depasit, cel care era depasit nu s-a asigurat la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier laurentiu123 laurentiu123 Buna ziua, in urma cu o luna am avut ghinionul sa am un accident rutier: intr-un sens giratoriu nu mi s-a acordat prioritate. La insistentele partii vinovate ... (vezi toată discuția)