avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procedura registru schimbare sediu declarare punct de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru

Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in Ilfov.

Intrebrea mea este;
Pot sa fac un singur dosar pentru schimbare sediu si pentru deschidere punct lucru? Sau pentru punctul de lucru tb sa ma duc in alta parte?

Multumesc
:love2:
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 14:21, 30 Septembrie 2008
Va trebui sa redactati o hotarare AGA prin care hotarati deschiderea punctului de lucru, aceasta hotarare impruna cu dovada detinerii spatiului se depun la Reg. Com., mai completati o declaratie pe preprie raspundere prin care declarati activitatile desfasurate la punctul de lucru si gata ati scapat. Cheltuielile de inregistrare sunt in jur de 200 - 300 lei.
Declararea punctului de lucru la Administratia Financiara se face dupa ce ies actele de la Rrgistru, se face o copie de dupa mentiune se copleteaza o declaratie ( pe care o gasiti la administratie) si de depun la registratura.
Foarte important este sa cmparati de la administratie si registrul unic de control pentru punctul de lucru.
Ati vazu ce simplu e?
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2008
Florian Turlete, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate sediu secundar miruna.c miruna.c am de facut recodificare si prelungire valabilitate sediu secundar ca sa depun cele 2 acte aditionale la contractul de comodat trebuie dosar separat de cel pt ... (vezi toată discuția)
Schimbare de sediu social ana-maria popa ana-maria popa Buna. Am si eu o intrebare. Daca societatea isi schimba sediul social care e procedura pentru recodificare? (vezi toată discuția)