avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Scutire penalitati la firme,daca se face plata ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Scutire penalitati la firme,daca se face plata datoriilor pana la 31 Decembrie.

Buna ziua,nu stiu daca am inteles bine din ce a zis domnul Boc intr-o zi la televiziune legat de scutirea de plata a penalitatilor firmelor daca se platesc datoriile pana la 30 decembrie.Stie cineva daca e vorba de scutire de dobanzi plus penalitati sau doar de penalitati care sunt sume mici fata de dobanzi si e aruncata o momeala frumos colorata si scris pe ea "in sprijinul firmelor cu datorii"?
Cel mai recent răspuns: aniela parvu , utilizator 19:13, 19 Ianuarie 2012
Mi-ar placea sa stiu ca sunt oameni care au putut beneficia de aceasta masura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og nr.30/2011 - privind modificarea si completarea codului fiscal petrescu alina petrescu alina Pentru obligațiile fiscale restante la 31 august 2011, penalitățile de întârziere se anulează sau se reduc. Despre ce obligatii fiscale este ... (vezi toată discuția)
Og 30/31.08.2011 tatiana_galati tatiana_galati Buna ziua, As dori sa stiu daca o societate cu activitate suspendata, a carei fisa pe platitor indica o singura suma de plata, si anume, pentru \"Dobanzi si ... (vezi toată discuția)
Stergere penalitati sidor sidor Am avut datorii la buget, TVA. Am achitat toate datoriile pana in 2009. Au ramas majorari si penalizari de la plata tarzie a TVA. In anul 2010 am cerut ... (vezi toată discuția)