avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anvelope All seasons
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anvelope All seasons

Buna ziua!
Anul trecut mi-am cumparat 4 cauciucuri all seasons KAMA - Rusesti, sunt noi noute pentru ca le-am folosit maxim 500 km. Marea mea problema este ca nu au inscriptionate literele M+S dar in schimb scrie pe ele all seasons si am cele patru desene (frunza, soare, nor, fulg). Am voie sa merg cu ele??:)
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:52, 15 Octombrie 2011
Din cate am inteles anvelopele anvelopele all seasons trebuie obligatoriu sa aiba inscriptionate una din combinatiile de litere. Incercati sa obtineti de la un dealer auto, de preferinta de la cel de la care ati cumparat anvelopele o confirmare ca anvelopele pot fi utilizate pe drumuri cu zapada, noroi, polei, gheata etc in sezonul de iarna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauciucurile "all-season" si scris pe cartea de identitate “mud” plus “snow” walipope walipope Referitor la Ordonanţa de guvern nr. 5/2011, devenită lege în iulie 2011 privind sancţionarea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu ... (vezi toată discuția)
Anvelope all season anonim1607 anonim1607 Buna ziua! Din OG 5/2011 reiese obligativitatea echiparii autovehiculelor in perioada 01.10-31.03 cu anvelope de iarna. Nu se spune nimic de cele all season. ... (vezi toată discuția)
Cauciucuri de iarna alexandra890725 alexandra890725 Buna!lamuriti-ma referitor la cauciucuri de iarna obligatoriu din 01 noiembrie....trebuie sa am si hartie la ele sau ajunge daca este semn * la ... (vezi toată discuția)