avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Nota de intrare 7,80...a crescut destul de mult fata de anii trecuti....am reusit sa fac abia 7.38 (e prima oara cand dau) poate la anul va fi cu noroc....felicitari celor intrati
dcdock a scris:

Sperati in continuare pentru ca eu anul trecut am luat 6,88. Iar anul acesta am intrat cu 9,18. Deci se poate cu perseverenta. Bata in continuare si spor la invatat.

De sperat,speram dar eu una nu vroiam sa mai astept un an.....la cat am invat....dar unele sub nu stiu de unde le-au scos.....atat de marunte au fost....Asta e....mergem mai departe....mai dezamagiti,mai suparati,mergem mai departe....
dcdock a scris:

Sperati in continuare pentru ca eu anul trecut am luat 6,88. Iar anul acesta am intrat cu 9,18. Deci se poate cu perseverenta. Bata in continuare si spor la invatat.

felicitari pentru reusita si mult succes in continuare!eu nu pot sa ma bucur pentru ca sunt pe locul 121 si fara optimism:( acum ma gandesc si fac calcule daca reusesc ceva facand contestatie si p aceasta cale rog pe cei in cunostinta de cauza sa imi indrume pasii:
1. cum se fac contestatiile?pe fiecare materie sau lucrarea in intregime?
2. anul trecut s-au mai acordat ceva puncte la contestatii?
inka o data felicitari pentru cei care au reusit si multa rabdare si putere pentru cei care vor incepe din nou sa spere!

VMagda a scris:

dcdock a scris:

felicitari pentru reusita si mult succes in continuare!eu nu pot sa ma bucur pentru ca sunt pe locul 121 si fara optimism:( acum ma gandesc si fac calcule daca reusesc ceva facand contestatie si p aceasta cale rog pe cei in cunostinta de cauza sa imi indrume pasii:
1. cum se fac contestatiile?pe fiecare materie sau lucrarea in intregime?
2. anul trecut s-au mai acordat ceva puncte la contestatii?
inka o data felicitari pentru cei care au reusit si multa rabdare si putere pentru cei care vor incepe din nou sa spere!

Offffff......asta e cel mai groaznic.....sa-ti mai trebuiasca cateva sutimi.....eu ma oftic desi sunt a 300 a pe lista....ca ma gandesc ca as fi putut mai mult daca eram mai atenta...daca as fi acordat mai multa atentie si lucrurilor marunte..... Ce sa zic....iti doresc bafta la contestatie....cine stie...poate se schimba ceva...noi ceilalti ce sa facem...speram pentru la anul....inca un an de `suferinta`....
Poti face contestatie pe toate 3 lucrarile. Anul trecut eu am primit 0,40. Nu m-au ajutat, dar totusi... merita incercat pentru ca nu este nimic de pierdut. Poate mai urci si datorita celor care sunt in concursul de la INM. Bafta multa

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)