Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Sperati in continuare pentru ca eu anul trecut am luat 6,88. Iar anul acesta am intrat cu 9,18. Deci se poate cu perseverenta. Bata in continuare si spor la invatat.
Sperati in continuare pentru ca eu anul trecut am luat 6,88. Iar anul acesta am intrat cu 9,18. Deci se poate cu perseverenta. Bata in continuare si spor la invatat.
dcdock a scris:
felicitari pentru reusita si mult succes in continuare!eu nu pot sa ma bucur pentru ca sunt pe locul 121 si fara optimism:( acum ma gandesc si fac calcule daca reusesc ceva facand contestatie si p aceasta cale rog pe cei in cunostinta de cauza sa imi indrume pasii:
1. cum se fac contestatiile?pe fiecare materie sau lucrarea in intregime?
2. anul trecut s-au mai acordat ceva puncte la contestatii?
inka o data felicitari pentru cei care au reusit si multa rabdare si putere pentru cei care vor incepe din nou sa spere!