La Suceava se dau examenele grila, s-a afisat de cateva zile un barem de corectare....nu sunt deloc grele, grilele...daca va intereseaza sunt pe site-ul Curtii de Apel Suceava.
Bună .... Nu mai ziceți nimic..... Cei care se pregătesc pentru concursul din noiembrie din București,cum stați cu pregătirea? Mie mi se pare că o iau de la început cu învățatul.....am uitat multeeeee lucruri.....Plus că pentru Sng nu am învățat chiar tot,asa cuvânt cu cuvânt..... sau mai ales acele chichițe care s-au dat ... Concursurile astea mi se par mult mai grele decât admiterea la sng.....sa scrii 20 art. la un singur subiect..... și la unele concursuri s-au dat și câte 7 subiecte la fiecare. În București văd că sunt doar 2 subiecte....sper să fie tot așa.
Asa se intampla de fiecare data... ai impresia ca o iei de la inceput, insa deja cam stii cum sa inveti si pe ce anume sa pui baza...io ma refer aici la examenul SNG, am dat de doua ori si daca prima oara am picat cu nota mica (lucrez si timpul de invatare este redus la cateva ore dupa amiaza cam din iunie si ultimele doua saptamani concediu - inainte de examen) a doua oara am picat la 11 sutimi (din prostie de data asta, nu ca n-as fi stiut) . Mai incerc si la anu, daca nu apar posturi la mine in judet sau judetele limitrofe. Bafta multa... si spor la invatat... aveti grija cei care dati sinteza la cererile, citatiile si comunicarea actelor de procedura
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)