avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... recensamant 2011
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

recensamant 2011

buna ziua.
am dat informatii recenzorului despre persoanele din bloc care sunt plecate un strainatate.recenzorul a notat si mi-a spus sa semnez pe fisa fiecarei persoane care este plecata.
ESTE LEGAL?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:29, 28 Octombrie 2011
Cine ne cere? Ni s-a cerut de vreo institutie a statului, noua, asociatiilor de proprietari, sa spunem cine lipseste si cine nu?
La mine in bloc sunt o multime de apartamente nelocuite, eu asa stiu, dar poate eu ii spun recenzorului ca la apartamentul X nu locuieste nimeni, intre timp de doua zile a venit proprietarul si nu a apucat sa ma anunte sau eu nu l-am vazut. Nu e vorba de o informatie gresita pe care eu i-as da-o recenzorului?
Si dupa cum incepe topicul respectiv, recenzorul ma mai si pune sa semnez, adica sa-mi asum responsabilitatea. Pai e in regula? Dar cine e el sa ma responsabilizeze pe mine?

Aici nu e vorba de rautate sau de susiciune, e vorba ca bunavointa mea de a-l informa sa nu mai haladuiasca prin bloc, tot la cererea lui, e transformata de el, ad-hoc, intr-o responsabilizare a mea, punandu-ma sa semnez.... E in regula asta?
nefis a scris:
am dat informatii recenzorului despre persoanele din bloc care sunt plecate un strainatate.recenzorul a notat si mi-a spus sa semnez pe fisa fiecarei persoane care este plecata.
ESTE LEGAL?

Da, este legal sa semnati pentru informatiile date recenzorului ca dealtfel pentru orice alte declaratii pe care le faceti.
Cine nu vrea sa semneze, sa nu dea informatii si-i trece!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datele personale din cartea de imobil Anca07 Anca07 Sunt administrator la un bloc si am fost sunata de cea care face recensamantul populatiei sa ii dau datele din cartea de imobil ale persoanelor pe care nu le-a ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011: voi fi amendat daca am lapsus? cum sunt recenzati romanii stabiliti in strainatate? ce dovada am ca am fost recenzat? VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, As dori sa stiu daca la recensamantul care a inceput astazi, institutiile statului ar avea baza legala de a ma amenda cand nu imi voi aminti ... (vezi toată discuția)
Concluziile recensamantului 2011-fals in declaratii,ironie,pesimism,isterie si agonia dureroasa a supravietuirii rodica_post rodica_post In perioada 20-31 octombrie 2011,au fost in teren recenzorii cu atributii de colectare date de la populatie conform formularelor P,LC,G si M,PPI,TP-dupa ... (vezi toată discuția)