buna ziua.
am dat informatii recenzorului despre persoanele din bloc care sunt plecate un strainatate.recenzorul a notat si mi-a spus sa semnez pe fisa fiecarei persoane care este plecata.
ESTE LEGAL?
va multumesc.
Cine ne cere? Ni s-a cerut de vreo institutie a statului, noua, asociatiilor de proprietari, sa spunem cine lipseste si cine nu?
La mine in bloc sunt o multime de apartamente nelocuite, eu asa stiu, dar poate eu ii spun recenzorului ca la apartamentul X nu locuieste nimeni, intre timp de doua zile a venit proprietarul si nu a apucat sa ma anunte sau eu nu l-am vazut. Nu e vorba de o informatie gresita pe care eu i-as da-o recenzorului?
Si dupa cum incepe topicul respectiv, recenzorul ma mai si pune sa semnez, adica sa-mi asum responsabilitatea. Pai e in regula? Dar cine e el sa ma responsabilizeze pe mine?
Aici nu e vorba de rautate sau de susiciune, e vorba ca bunavointa mea de a-l informa sa nu mai haladuiasca prin bloc, tot la cererea lui, e transformata de el, ad-hoc, intr-o responsabilizare a mea, punandu-ma sa semnez.... E in regula asta?
am dat informatii recenzorului despre persoanele din bloc care sunt plecate un strainatate.recenzorul a notat si mi-a spus sa semnez pe fisa fiecarei persoane care este plecata.
ESTE LEGAL?
Da, este legal sa semnati pentru informatiile date recenzorului ca dealtfel pentru orice alte declaratii pe care le faceti.
Cine nu vrea sa semneze, sa nu dea informatii si-i trece!