avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... URGENT GRESIT SALARIATI REVISAL - ALTA FIRMA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

URGENT GRESIT SALARIATI REVISAL - ALTA FIRMA

Buna seara, va rog urgent un raspuns....
Am inregistrat in revisalul cel nou, salariati(contracte) pe firma X care nu trebuia, dar de fapt trebuia pe firma Y. Ajutati-ma va rog, cum pot sa sterg acei salariati (acele contracte) din firma X, ca sa le inregistrez in firma Y.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 1 Noiembrie 2011
da, fisierul rvs aferent firmei X este raportat online.
Va multumesc mult de tot pentru raspunsuri - solutia finala este sa introduc din nou firma X cu salariatii pe care ii are.
cioc natalia a scris:

da, fisierul rvs aferent firmei X este raportat online.
Va multumesc mult de tot pentru raspunsuri - solutia finala este sa introduc din nou firma X cu salariatii pe care ii are.


In acest caz, faceti o adresa catre ITM si TeamNet sa stearga fisierul transmis gresit .... intrucat pe societatea X va aparea si salariatii inregistrati gresit si cei care ar trebui sa apara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie Elena Micu Elena Micu Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine cum se inregistreaza corect in revisal schimbarea functiei unui angajat!Multumesc! (vezi toată discuția)
Angajator șters YoAlle YoAlle Buna ziua, Astăzi am introdus pe firma z 3 angajați in mod eronat care trebuiau introdusi pe firma y. Menționez ca nu am raportat online. Am șters ... (vezi toată discuția)
Revisal (2) GGP GGP Rubrica \"data la care produce efecte\" nu ramane cea pusa de mine,tot revine la data sistemului.Eu am pus data de la ultima modioficare legata de salariat si ... (vezi toată discuția)