Eram in tratative de a prelua in administrare o asociatie de proprietari; azi cand sa stabilesc o intalnire cu oricine imi poate da detalii despre stadiul ei actual, am aflat uimita ca:
- nu au fost facute liste de plata din luna aprilie a acestui an
- nu exista administrator, comitet de bloc, cenzor, iar presedintele de bloc nu iese din casa cu saptamanile
- asociatia are 25 de apartamente iar mai bine de jumatate din ei au restante la plata de in medie 2 ani
- singurul motiv pentru care inca mai au utilitati este ca au oaresce pile pe la furnizori
- acum, brusc li s-a facut teama ca raman fara utilitati de sarbatori drept pentru care au hotarat sa caute o persoana pentru administratie
Eu intreb: se poate chiar asa in zilele noastre?! Si mai ales, cum ar trebui abordata redresarea acestei asociatii de catre un posibil administrator curajos si putin inconstient? E ok sa ma interesez la primarie de situatia exacta a asociatiei?
Am fost in aceeasi situatie ca si dumneavoastra....Dumneavoastra preluati de la data de ....Ce e in urma va intereseaza mai putin... Probabil ca exista o lista de plata anterioara , cereti la furnizorii de utilitati situatia soldurilor si mergeti inainte.Daca proprietarii doresc o verificare a situatiei,nu e nici o problema, pot sa o faca contracost. Dumneavoastra raspundeti de la data primirii.E recomandat sa faceti un proces verbal cu soldurile la data primirii ( furnizori si proprietari ) !
Apa la comun
dancormoran
bloc 8 apartamente,fara asociatie,contor unic de apa!4 apart au acumulat datorii de aprox 10.000 lei si nu mai vor sa achite nimic...pretext apa e prea ... (vezi toată discuția)