avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa poluare cu sau fara dobanda lagala?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa poluare cu sau fara dobanda lagala?

Mi-a fost respinsa de Curtea de Apel solicitarea de plata a dobanzii legale pentru plata taxei de poluare, solicitare admisa de Tribunal. Are vreo sansa de izbanda o cerere de revizuire in baza art. 21 din Legea 554/2004? Ce hotarare a CJUE pot sa invoc in cazul unei eventuale cereri de revizuire?
Cel mai recent răspuns: cc80 , utilizator 14:34, 4 Septembrie 2012
sunt in aceeasi situatie ca tine, am decizia definitiva de la curtea de apel craiova..care obliga parata la plata sumei fara dobanda sau cheltuilei de judecata. Asa ceva n-am mai auzit trebuie sa fie o metoda sa ceri revizuirea sentintei cu plata dobanzii si judecatei. Eu astept motivarea si sunt hotarat se merg cu ei pana la curtea europeana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este admisibila cererea de revizuire? bge bge Este admisibila o cerere de revizuire in baza art.322 pct.7 alin.2 C. p.c., daca Decizia Curtii de Apel a fost pronuntata in data de 10.11.2012, avand in ... (vezi toată discuția)
Este corecta decizia? titi marina titi marina Va salut. Am o nelamurire pe care incerc sa o inteleg cu ajutorul dv. La instanta Tribunalului Arges, am cerut restituirea taxei de poluare si plata si a ... (vezi toată discuția)
dobanda aferenta conf art 124 cp fiscala v1orel v1orel Buna ziua! Am o mica nelamurire in legatura cu modalitatea de calcul a dobanzii aferente in cazul restituirii taxei de poluare. Am primit de curand ... (vezi toată discuția)