avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident fara victime, neacordare prioritate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident fara victime, neacordare prioritate

daca am avut permisu luat pentru depasire pe linia continua in aprilie 2011,si acum nu am acordat prioritate si am facut accident fara victime,si mi sa suspendat permisul pentru 30 de zile ce se poate intampla?este posibil sa mi fie anulat?

Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 23:03, 21 Noiembrie 2011
daca conducatorul auto pe care4 politia il considera victima ,merge si da declaratie ca el nu se considera victima si vrea ca totul,adica reparatia masinii sa se rezolve pe cale amiabila ,am vreo sansa?
Daca victima se prezinta la politie si declara ca nu doreste sa depuna plangere, atunci organul de cercetare penala, propune neinceperea urmaririi penale. Dosarul va fi inaintat parchetului pentru confirmarea masurii. In toata aceasta perioada, veti urma procedura de mai sus ( prelungirea dovezii de conducere )
am vorbit astazi cu asa presupusa victima si a cazut de acord sa mearga la politie sau notar si sa dea o declaratie ca nu se considera victima in acest accident si ca nu are nici o pretentie doar vrea sa i se repare masina dar pe cale amiabila,apoi am vorbit cu un agent de la circulatie care mia spus ca nu se poate asa trebuie sa sa asteptam sa ne vina probele de sange si apoi sa mearga victima sa si retraga plangerea pe care de fapt nu a depuso .nu stiu ce sa cred. varog sami explicati cum pot proceda
Puteti sa mergeti cu victima la notar unde sa dea dclaratie. Asta in cazul in care se razgandeste sau este influentat intre timp. Atcunci cand vor iesi rezultatele la sange si sunteti citat, depuneti si declaratia notariala.
nu sant lamurit pentru cat timp mi se va suspenda permisul pt neacordare de prioritate si accident,intro intersectie dirijata daca nu sant victime

Alte discuții în legătură

Salutare, am avut un accident soldat cu victime omenești(toate ... Radu gahs Radu gahs Salutare, am avut un accident soldat cu victime omenești(toate persoane sunt tefere) pentru neacordarea de prioritate, s-a întocmit dosar penal și pana la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere ghitucristian ghitucristian Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul de conducere. Mergand pe DN7, nu am reusit sa franez si am lovit o Dacie din spate. Nu aveam viteza mare. Pasagerul ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat 90 de zile cu dosar penal ASZI ASZI Am facut un accident la data de 01.06.2016 la Tg. Mures (nu am vazut semnul cedeaza si am intrat in intersectie, si din stanga a intrat in masina mea o alta ... (vezi toată discuția)