avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune mansarda si gradina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune mansarda si gradina

Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente (2 la parte si 2 la etaj) si o mansarda. Acest imobil are in jurul lui un teren impartit in 4 suprafete cu destinatia de gradina (mentionate in actele de proprietate ale apartamentelor), iar mansarda este suprafata comuna folosita drept pod unde se usuca rufele de catre toti locatarii, dar nimeni nu doreste sa participe financiar pentru a repara acoperisul care este intr-o stare deplorabila.
As dori sa ies din indiviziune pentru a-mi putea amenaja partea mea de mansarda, pentru a-mi construi un foisor in curte si pentru a-mi schimba gardul. Mentionez ca unul din vecini nu doreste sub nicio forma sa-mi dea acordul pentru foisor, gard si amenajare partiala mansarda, acord necesar pentru a face orice modificare in spatiile considerate comune. De asemenea, toti vecinii mi-au comunicat ca nu au bani pentru a incepe iesirea din indiviziune.
Pot sa incep singura procedurile de iesire din indiviizune? Cam care sunt costurile?
Va multumesc mult, in mod anticipat, pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: DoamnaIlenus , utilizator 16:01, 31 Iulie 2012
Buna ziua,
Stie cumva cineva daca exista vreun proiect/intentie de modificare/completare a Codului Civil referitoare la iesirea din indiviziune? Am auzit un zvon si as vrea sa stiu daca stie cineva ceva despre acest aspect.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recompartimentare de spatzii de serviciu comune (indiviziune) gyll gyll Buna ziua, Apelez la Dumneavosta in urmatoarea problema: Am in proprietate personala 4 camere in cadrul unei mansarde intr-o vila (cu 3 niveluri + ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca o mansarda dintr-un imobil are cadastrul facut? DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil cu parter si etaj. La parter locuiesc 2 familii, la etaj 2 familii. Avem o casa a scarilor interioara la capatul careia sa ... (vezi toată discuția)