Sistemul este "extraordinar" ... au limitat fraudele prin scoaterea din sistem a politelor manuale (cele scrise cu pixul pe genunchi) insa au dat nastere totodata la noi idei... si dupa cum stiti romanii sunt inventivi... printre putinii care au spart serverele Nasa.... deci se poate orice.
Pana si un pusti poate emite o asigurare sau... si mai rau... o poate falsifica... pdf-ul salvat , modificat si apoi tiparit pe acele foi alb-verde care se pot procura foarte usor. Se practica la masinile care inca raman pe vechiul proprietar... astfel este si foarte greu de dovedit ceva in momentul in care sunt indentificate falsurile (de regula cand ajungi la asigurari sa deschizi un dosar).
Faza mai tare este ca cel care a apelat la asta poate scapa foarte usor.... o simpla replica... "am facut asigurarea la colt de strada... am platit ... ce vina ma eu..." .... asta este Romania.... pana nu se va condamna (vorbesc in sensul adevarat al cuvantului nu doar sa fie data legea si nu se face nimic) si simpla descarcare a unei melodii de pe internet (vezi alte tari europene cu sisteme inbatabile) nu vom ajunge pe linia de plutire.
Oricum ... multa bafta...iar de dat in judecata puteti actiona doar pe cei care au comis greseala ... nu si pe cei care va cer suprataxa acum dor pentru ca sistemul asa le dicteaza conform datelor inregistrate... acestia nu au nici-o raspundere....
TRAIAN78 a scris:
Va multumesc mult pentru sfaturi, si asa cred ca voi face, o sesizare catre CSA cu toate politele anterioare, ia daca nu se va intampla nimic, ii voi da in judecata pe asiguratori...oricum, dupa cele intamplate raman cu un gust amar fata de tot ceea ce intampla sau se poate intampla (si asta in mare parte din cauza celebrului "sistem" infailibil....)
Va doresc o seara frumoasa!