Ares_3 a scris:
De ce a pus capac serviciilor de evidenta?
Aveti impresia ca le-ar fi crescut salariile daca nu s-ar fi prelungit detasarea politistilor si personalului contractual? Nu cred.
Ar fi muncit mai mult pe aceeasi bani.
Ma opresc aici - suntem subiective amandoua si nu as vrea sa avem nicio discutie in contradictoriu. Am vrut doar sa va spun ca in afara multumirii ca toata lumea are salariul la fel si s-a scapat de detasati, nu cred ar fi fost vreun castig.
Indraznesc sa afirm ca poate in unele locuri s-ar fi putut ca plecarea acestui personal specializat sa puna capac pe serviciu, fie si temporar, pana s-ar fi obisnuit toata lumea sa faca ce faceau numai politistii, citez, ''pentru ca voi sunteti mai vechi si stiti mai bine''.
Stimata doamna, eu ma refer strict la salarizare, ca de asta era vorba in discutie. Daca aveau si colegii acelasi sistem de salarizare nu ma lansam in discutie. Tare mi-as dorii sa va vad pe dvs. cum munciti cot la cot cu politistii sa aveti aceleasi responsabilitati ca si ei iar cand vine ziua de salariu ei sa ia dublu cat dvs. Credeti ca nu v-ati simti frustrata? Daca tot si-au dorit sa renunte atat de mult la statutul de politisti si sa fie lasati la vatra in primarii -ca doar au avut posibilitatea de a renunta-pentru ce sa beneficieze ei de atatea facilitati din partea statului iar noi nu? Ei beneficiaza de suplimente salariale , de 42 de zile de concediu, zile libere pentru miscare fizica, tratamente, etc. pentru ca se presupune ca mearg pe strada, ca fac munca de politie, de cercetare, ca se lupta cu infractorii,etc. Cu ce credeti dvs. ca sunt ei mai buni decat noi? Si apoi nu noi, civilii ne-am dus peste ei ci ei ne-au invadat pe noi. Si cum ramane cu principiul ,, la munca egala, salariu egal,,? In definitiv de asta era vorba si de asta mergem cu totii la serviciu, pentru ca avem nevoie de bani sa ne crestem copii, sa ne achitam taxele la stat, sa supravietuim. Constitutia asta...