avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare bugetari 2012
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare bugetari 2012

Vin si eu cu o intrebare: a auzit cineva ceva despre salarizarea bugetarilor in 2012? Poate mi-a scapat mie, insa chiar n-am vazut nici un act normativ in acest sens pana acum si mi se pare prea frumos sa aplicam la anul coeficientii din legea 284/2010:D:D
da, o veste surprinzatoare? o noua lege pentru anul 2012 , la fel ca Legea 285/2010 pentru anul 2011, in paralel cu Legea 285/2010, daca nu cumva ii trazneste sa o abroge si pe asta ca pe 330/2009, dar nu am auzit asa ceva ...inca.deci o sa iasa o noua lege care sa mearga in paralel cu 284/2010, si sa reglementeze etapizarea numai pentru 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu asistent personal debutant corina.trandafir corina.trandafir care este legea ce reglementeaza salariul minim al asistentilor personali debutanti angajati la stat?stie cineva cum se calculeaza? (vezi toată discuția)
Salarii institutii publice cu autofinantare Mari_Burli_Gl Mari_Burli_Gl la institutiile publice finantate din venituri proprii se aplica OUG nr 19 din 2012 (vezi toată discuția)
Buna ziua! dnny dnny In conformitate cu legea 118/2010 salariul mi-a fost diminuat cu 25%, a fost reintregit cu 15% si 8% dar nu am mai primit in decembrie 2012 diferenta de 7,4 pe ... (vezi toată discuția)