avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna in perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna in perioada de preaviz

Buna ziua,
As vrea sa ma ajutati cu un raspuns si anume,daca am 7 zile de concediu de odihna neefectuate aferente anului 2010,iar in data de 14.12.2011 am primit preaviz de incetare a CIM,cu restructurarea postului pe motive economice,preaviz ce reprezinta 20 de zile lucratoare,aceste 7 zile de concediu de odihna imi vor fi platite sau sunt nevoit sa le efectuez si daca trebuie sa le efectuez cum influenteaza acestea perioada de preaviz(stiind ca in perioada de preaviz programul de lucru este de 4 ore).Aceste 7 zile de CO acopera 14 zile de preaviz?
In plus as vrea sa aflu daca zile de CO neefectuate din 2011(24 zile)vor fi platite de angajator.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: danuttunad , utilizator 22:14, 14 Decembrie 2011
Multumesc pentru sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna si preaviz dreptaciul dreptaciul in ianuarie 2010 voi intra in concediu de odihna, pe care il voi lua integral pt tot anul , adica 27 zile lucratoare. in cazul conedierilor colective , ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna fortat andrei44 andrei44 Am o intrabare si desi este week-end, sper sa ma puteti ajuta. Firma la care lucrez face restructurari si sunt pus pe lista de disponibilizati. Datorita ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat de doi ani mfrincu mfrincu Buna ziua, lucrez la patron si de 2 ani de zile nu am putut sa imi iau concediu de odihna din cauza obligatiilor de serviciu , exista vreo modalitate prin care ... (vezi toată discuția)