buna seara din nou!
revin foarte confuzata si cu intrebari noi referitoare la subiect schimbare carte de identitate.
am reusit sa ajung intr-un final vineri la nitar cu proprietarul si am semnat un contrsct de comodat pe 2 ani, avand ca obiect locuinta. am inclus si clauza de denuntare unilaterala a contractului de catre oricare dintre parti cu notificare inainte cu 30 zile. citind acum din nou lista documentelor necesare pentru schimbarea buletinului, ma confuzez de-a binelea :(. taman ce imi luasem grija de pe cap ca daca am contract de comodat cu proprietarul ( care a si plecat din tara deja) nu mai trebuie sa se prezinte la politie si uitati ce scrie aici :
[ link extern ] >
la mine situatia este, asa cum v-am mai spus, de dubla necesitate: m-am casatorit si imi schimb numele, domiciliul din cartea actuala de identitate nu mai este valabil. ( mai urmaza si a 3 -a aceea ca imi expira cartea in februarie 2012). uitati-va va rog la cele doua( trei) situatii la documentele necesare pt fiecare situatie in parte si spuneti-mi va rog ce sa fac ? daca intr-adevar pt schimbarea domiciliului am nevoie de prezenta sau de declaratia proprietarului ???
aaaa,si inca ceva, stiti cumva unde se plateste contravaloarea CI in caz de schimbare? ca nici cu asta nu mi-e clar. am interbat la CEC si au zis ca nu la ei ... :(
va multumesc amticipat si astept rapuns cat de curand posibil