avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cont bancar asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cont bancar asociatie

sunt oblogate asociatiile de proprietari sa aibe cont curent bancar ,pt ca am incercat sa platesc intretinerea prin virament bancar si mi s-a spus ca nu au cont,,,
Pt. CRINA 1
Evitati asa zisele "banci mari" care au si costuri pe masura.
Cautati o banca care nu are comision lunar de administrare a contului pt. ca pentru virament bancar comisioanele sunt cam la fel la toate.

multumesc pentru sfat, nici eu nu am inteles de ce a fost aleasa aceasta banca ,uitandu-ma doar pe comisioanele din extrasul de cont si am sesizat ca sunt destul de piperate,dar asa am "mostenit-o "cum se spune si iaca-ta ca ne face doar probleme ultima culminand cu penalizari din partea Radet de 800 de lei.:(
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
Adriantot, moderator
Pentru a obtine sugestii cu denumirea bancilor pe care le foloseste fiecare asociatie, aveti la dispozitie mesageria privata.

:offtopic:Interventie moderator!
Va rog sa nu mai reluati mesajele integral prin citat. Dialogati normal ca si cum ati discuta fata in fata cu partenerii de dialog fara sa le repetati mereu vorbele.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati catre radet doru barbu doru barbu Asociatia de locatari are cont curent in BCR.Plata facturilor RADET se face prin BCR si numai prin BCR( pe factura scrie contul asociatiei la BCR).Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Intretinere depusa la cec prin virament goby goby Buna ziua! Un proprietar motivand ca nu ajunge la timp sa plateasca intretinerea conform orarului de incasari, solicita sa i se dea contul asociatiei de la ... (vezi toată discuția)
Comision bancar marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cine trebuie sa platesca comisionul aferent de depunere si de incasare, in cazul in care un proprietar face plata ... (vezi toată discuția)