elga50 a scris:
Credeti ca majoritatea administratorilor nu lucreaza pe calculator? V-as intreba ce va face sa credeti asta, in conditiile in care, la mine in bloc...
Va demonstrez.
Am postat un anunt pe internet, pe mai multe site-uri, ca asociatia noastra angajeaza administrator, dand cateva amanunte. Dupa o sapatamana m-a contactat un singur administrator.
Am apelat la un ziar si-am dat anuntul acolo.
Intr-o sapatamana m-au contactat telefonic peste 20 de persoane, din care cu 12 am stabilit si ne-am intalnit la asociatie, la locul de munca. Din acestia doar unul singur stia sa lucreze pe calculator si pe internet. Vreo doi erau usor initiati, adica faceau deosebirea intre componentele unui sistem informatic si-auzisera ceva de editarea de texte.
Si suntem intr-un oras universitar, un oras cu traditie in domeniul informatic, cu scoli generale unde se lucreaza pe calculator, cu firme ce au pus la dispozitia cetatenilor internet la fiecare colt de strada, cu internet gratuit in cateva zone ale orasului, cu facultati de informatica, oras astazi cu viteza cea mai mare din tara pe internet...