avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal modificare salar de la 670 la 700 lei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal modificare salar de la 670 la 700 lei

am inteles ca astazi este ultima zi de transmis la revisal modificare salar minim.
Am instalat varianta 508, dar nu stiu unde si cum trebuie modificat salariul minim.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:55, 17 Februarie 2012
va multumesc!

La multi ani!
,,transmiterea se poate face cel mai tazriu in data de 03.01.2012.,,

cel tarziu in data de 03.01.2012?????
sau ati vrut sa spuneti cel tarziu in data de 30.01.2012???? ( in legatura cu modificarea salariului minim brut pe tara)


freelis considera ca data limita este 03.01.2012.
Data de 03.01.2012 este ultima zi de transmitere a regsitrului cu modificarile la salariu .. in acest sens, vedeti art.4 alin.2 teza a II-a din HG nr.500/2011 care se refera la termenul de transmitere a modicarilor ca urmare a intrarii in vigoare a unui act normativ ... Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.
Buna seara,
Am incercat sa modific salariul unuia din angajati, dar el este in concediu fara plata pana in data de 17 ian. 2012. Cand intru in aplicatie la contracte, modificare, imi apar numai salariatii cu contractele active, nu si cei in CFP. Ce fac in acest caz, probabil salariul lui il voi putea modifica numai cand se termina CFP, si nu mai pot transmite in termen.
Va multumesc si apreciez ajutorul pe care ni-l acordati.
Stefan Militaru!
La multi ani!

Alte discuții în legătură

Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Generare registru revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, Ma poate ajuta cineva? Am generat Registrul, l-am salvat dar icoana salvata era una alba, fara nici o denumire, are intr-adevar terminatia .rvs dar ... (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)