avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat stagiar
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat stagiar

ce contributii trebuie sa plateasca avocatul stagiar?cumva si cea privind raspunderea profesionala, pt ca in cazul asta e vorba de vreo 3000 euro?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cecilia Popa , Avocat 14:23, 20 Decembrie 2008
Multumesc frumos pentru indrumari.Referitor la atestare imparteam pareri cu alti stagiari nu ajungeam la un numitor comun.Acum sunt lamurita.Multumesc inca o data!
Buna,postez si eu aici fiind un topic despre avocati stagiari.As dori sa aflu mai multe despre conditiile in care un avocat definitiv poate lua un stagiar,unde gasesc informatii despre asta,ce taxe,plafoane are de platit/indeplinit,cat mai multe pe acest subiect.

Poate si procedura ce trebuie urmata in continuare de un proaspat admis in profesie :) aici ma refer la urmatorii pasi,indiferent care sunt ei,ma duc acolo dincolo,ridic,depun etc. treburi de acest gen.

mersi anticipat ;)
Ma bucur ca am gasit acest topic pt ca avem multe de aflat, "surprize" care ne asteapta. Deci ne poate spune cineva care sunt primii pasi pe care trebuie sa-i facem?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet de avocatura...necunoscut? Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila A auzit cineva vreodata de Cabinetul de avocatura "Cosmin Badea si avocatii" din Bucuresti?? Va deranjez cu o astfel de intrebare pentru ca anunturile de ... (vezi toată discuția)
De ce stagiarii din baroul constitutional nu pot beneficia de acelasi avantaje ca cei din baroul traditional? cristian_ice77 cristian_ice77 de ce stagiari din baroul constitutional nu pot beneficia de acelasi avantaje ca cei din baroul traditional (vezi toată discuția)
Stagiatura , conditii maestru siempreska siempreska Unde gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un avocat definitiv pentru a fi maestru? As vrea sa stiu ce cheltuieli si taxe are de platit pt a ... (vezi toată discuția)