Pe data de 30.12.2011 am primit acasa aceasta publicatie unde mi se comunica ca pe data de 10.02.2012 ar avea loc licitatia casei mele.
Din cate stiu eu in termen de 15 zile se poate face contestatie la executare,dar aceasta nu se numeste executare ci publicatie .Mai mult decat atat nu are nici o eroare de procedura sau nu vad nici una e corecta adresa,cf-ul tot ?
Ce mai pot face in cazul acesta sa opresc licitatia?
Va multumesc anticipat.
am sa va spun de ce nu am achitat cei 8000 de euro.
De fapt eu am luat un credit pentru masina in aprilie 2008 de la banca unde creditul a fost garantat cu polita casco iar masina a fost pusa in gaj banci si eu mi-am platit ratele.
In decembrie 2008 am avut accident cu dauna totala.
Toate frumoase pana acum pentru ca aveam casco si casco a fost achitat integral in ziua in care am cumparat masina pe un an de zile.
Problema a fost ca asiguratorul nu a vrut sa imi dea bani pe polita de asigurare ,astfel incat am ajuns in instanta .Pentru ca polita casco este cessionata banci este si banca parte in proces.
Pana in 2009 martie mi-am platit ratele chiar daca nu am avut masina. Dupa am discutat cu banca si am zis ca nu mai platesc.
in 2011 banca mi-a scos casa la licitatie iar eu am amanat licitatia pana la finalizarea litigiului pentru ca am spus banci ca are garantie atat polita casco cat si notarea din cf dar am promis ca fac extindere de actiune la proces unde cer ca asiguratorul sa plateasca toate daunele si restantele de la banca si am timbrat actiunea.
IN 2012 pentru ca la banca sau schimbat persoanele si eram doar "un dosar pe un birou" s-a facut din nou licitatie adica va fi pe 2 februarie 2012
Era logic ca asta se intamplase, doar ca nu ati inteles ca banca e banca, ea nu va merge niciodata in pierdere, daca poate lua si pielea de pe om o va face.
Nu ramaneti in pasivitate, incercati toate variantele, in paralel: 1) contestatie la executare cu suspendare provizorie ( si pe fond), eventual cu cerere de ajutor public judiciar pt scutirea de la plata cautiunii si 2) notificarea executorului bancar/judecatoresc despre existenta unui antecontract de v-c si solicitarea suspendarii procedurii de executare.
3) Intre timp incercati sa faceti rost de bani, achitati si in urma solutionarii procesului de pe rol, ii recuperati de la asigurator.
adutescu
vinerea viitoare ma intalnesc cu executorul la b iroul sau pt ca zi i-am cerut raportul de evaluare a casei si s-a cam speriat si m-a invitat la biroul dansului.
am facut si o intampinare pe care am inregistrat-o la banca pentru suspendarea licitatiei din 10 februarie pe care v-o pot trimite daca imi dati o adresa de email si ma pregatesc sa fac si o contestatie pe care sa o fac la publicatia de vanzare si una pe care sa o depun la dosarul care e deja pe rol doar ca acel dosar are termen pe 29 februarie deci dupa licitatia din 10.
in ceea ce priveste scutirea taxei ,injumatatirea sau esalonarea am incercat sa fac asta cand a trebuit sa timbrez polita casco in valoare de 16.000 euro dar nu mi s-a aprobat nici una cu toate ca aveam venit zeroooooooooooooo si am depus acte de la itm,finante etc.
dosarul de pe rol este 5144/211/2010 iar dosarul executional de la executor este 761/pf/2011.
multumesc frumos pentru ca imi raspunde-ti si imi dati sfaturi si idei.
Nu mai scrieti cu majuscule ca se enerveaza moderatorii:)
Nu ati facut cerere de reexaminare in 5 zile pt cererea de ajutor public judiciar? In sfarsit, nu mai conteaza.
Mai faceti o data si in contestatia la executare, nu conteaza ca vi s-a respins in alt dosar. Acum va fi alt complet de judecata.
Sincer nu cred ca are vreo valoare "intampinarea" depusa la banca.
Puteti sa imi scrieti la numele meu de utilizator a rond yahoo punct com, dar va recomand in continuare sa discutati cu un avocat in particular, pe actele din lucrari.