avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare la publicatie de vanzare imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Executare la publicatie de vanzare imobiliara

Pe data de 30.12.2011 am primit acasa aceasta publicatie unde mi se comunica ca pe data de 10.02.2012 ar avea loc licitatia casei mele.
Din cate stiu eu in termen de 15 zile se poate face contestatie la executare,dar aceasta nu se numeste executare ci publicatie .Mai mult decat atat nu are nici o eroare de procedura sau nu vad nici una e corecta adresa,cf-ul tot ?
Ce mai pot face in cazul acesta sa opresc licitatia?
Va multumesc anticipat.
Nu va faceti sperante desarte. Raportul de evaluare exista cu siguranta. E facut de un expert ANEVAR.
cat despre ajutorul public judiciar, ptr cautiune, limita maxim e de 12 salarii minime pe anul 2012. Daca cuantumul cautiunii depaseste 7-8000 lei, trebuie sa platiti diferenta oricum.

cat despre o noua contestatie, puteti contesta doar actul de executare comunicat cu mai putin de 15 zile inainte de a face contestatia, nu si celelalte acte sau executarea silita insasi, daca somatia de executare sau celelalte acte v-au fost comunicate cu mai mult de 15 zile inainte.
momentan contest publicatia de vanzare imibiliara primita in 30.12.2011
Jocandi Causa a scris:

Nu va faceti sperante desarte. Raportul de evaluare exista cu siguranta. E facut de un expert ANEVAR.
cat despre ajutorul public judiciar, ptr cautiune, limita maxim e de 12 salarii minime pe anul 2012. Daca cuantumul cautiunii depaseste 7-8000 lei, trebuie sa platiti diferenta oricum.

cat despre o noua contestatie, puteti contesta doar actul de executare comunicat cu mai putin de 15 zile inainte de a face contestatia, nu si celelalte acte sau executarea silita insasi, daca somatia de executare sau celelalte acte v-au fost comunicate cu mai mult de 15 zile inainte.

:D..eh..
raportu trebuia comunicat cu publicatia, insa bag de seama ca nu a fost...

mergeti la executor si sub semnatura sa-l comunice..

apoi curge un nou termen pt contestarea acestuia..valoare sau nulitatea convocarii la efectuarea expertizei..

cat despre ajutorul public judiciar zic ca daca omu nu are bani de cautiune, nu-i ingradesti accesul la justitie pe motiv ca are o casa in val de un mil de euro ( activ) dar nu are bani nici de paine..Sunt in acest sens hot CEDO si e si la noi alin final de la art..8 parca din OG 51/2008
dar poate gresesc...
scuze vroiam sa spun ca ar fi o metoda buna de a castiga timp in favoarea mea=D>
e discutabil..pt ca valoarea poate fi rezonabila...iar NULITATEA e relativa cred..

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare - trebuie ceruta si suspendarea obligatoriu? seldom seldom Buna ziua, Am o intrebare referitoare la executarea pe un bun imobil. Daca facem contestatie la executare, trebuie sa cerem obligatoriu si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita ! stelutaalistar stelutaalistar Buna ziua , Am o somatie de la executor ptr plata unei sume de bani nu f mare , cam 7 mii euro .Eu m-am obligat sa platesc suma in [b]solidar [/b]cu alte 3 ... (vezi toată discuția)
Intrebari referitoare la o licitatie la executor judecatoresc omisi omisi Buna seara. Vreau sa cumpar un imobil casa + teren dat in executare la executor judecatoresc de catre o banca. Pretul actual este mai mic cu 25% fata de ... (vezi toată discuția)