avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare la publicatie de vanzare imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Executare la publicatie de vanzare imobiliara

Pe data de 30.12.2011 am primit acasa aceasta publicatie unde mi se comunica ca pe data de 10.02.2012 ar avea loc licitatia casei mele.
Din cate stiu eu in termen de 15 zile se poate face contestatie la executare,dar aceasta nu se numeste executare ci publicatie .Mai mult decat atat nu are nici o eroare de procedura sau nu vad nici una e corecta adresa,cf-ul tot ?
Ce mai pot face in cazul acesta sa opresc licitatia?
Va multumesc anticipat.
Multumesc enorm de mult pentu tot timpul acordat si pentru toate sfaturile juridice.
Sunteti un om de nota 10.
Licitatia s-a suspendat .Eu sunt ceea mai fericita din lume .
Cu prima ocazie cand veniti in aredeal va invit la mine acasa cu familia .
Va raman vesnic recunoscatoare.=D>
Stima si respect pentru domnul eucivilavocat .
Va admir enorm de mult pt ceea ce ati facut pt mine.
Va doresc tot binele din lume.
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
terorista2012, utilizator
Daca in ianuarie am reusit sa suspend executarea acum in 25.05.2012 chiar si cu o solutie favorabila in procesul de la Cluj-Napoca nu am mai reusit.Practic ma inec la mal.Oricum multumesc saitului si tuturor celor care mau ajutat pentru sentinta de la Cluj si pt contestatia din martie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare - trebuie ceruta si suspendarea obligatoriu? seldom seldom Buna ziua, Am o intrebare referitoare la executarea pe un bun imobil. Daca facem contestatie la executare, trebuie sa cerem obligatoriu si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita ! stelutaalistar stelutaalistar Buna ziua , Am o somatie de la executor ptr plata unei sume de bani nu f mare , cam 7 mii euro .Eu m-am obligat sa platesc suma in [b]solidar [/b]cu alte 3 ... (vezi toată discuția)
Intrebari referitoare la o licitatie la executor judecatoresc omisi omisi Buna seara. Vreau sa cumpar un imobil casa + teren dat in executare la executor judecatoresc de catre o banca. Pretul actual este mai mic cu 25% fata de ... (vezi toată discuția)