avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este admisibila cererea de revizuire?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este admisibila cererea de revizuire?

Este admisibila o cerere de revizuire in baza art.322 pct.7 alin.2 C. p.c., daca Decizia Curtii de Apel a fost pronuntata in data de 10.11.2012, avand in vedere prevederile art. 324 alin.1, care prevede : "termenul de revizuire este de o luna si se va socoti:....., pentru hotararile prevazute la punctul 7 alin. 2 de la pronuntarea ultimei hotarari"?
Mentionez ca doar in data 10. 01.2012 am reusit sa obtin copia deciziei pentru a vedea motivarea, pana acum dosarul fiind la judecatorul de prima instanta pentru procedura de casare.Cu aceiasi data am inregistrat la acelasi numar de dosar Cerere de investire cu formula executorie.
In aceasta situatie se admite cererea de revizuire sau este tardiva?
Care sunt taxele de timbru pentru cererea de revizuire?
Cel mai recent răspuns: ContSters230219 , utilizator 19:45, 11 Ianuarie 2012
da...hotararile nu sunt contradictorii, avem o SINGURA hotarare cuprinsa intr-o sentinta si decizie..CARE CONSTITUIE TITLUL DVS..

decizia din recurs este supusa revizuirii pe aspectul pe care l-a evocat, insa daca ar fi formulata ..este tardiva..asa cum spune o colega mai sus
spetza nu se incadreaza in dizp art.322 pct 7 alin 2...

am crezut ca sunteti student la drept :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa poluare cu sau fara dobanda lagala? bge bge Mi-a fost respinsa de Curtea de Apel solicitarea de plata a dobanzii legale pentru plata taxei de poluare, solicitare admisa de Tribunal. Are vreo sansa de ... (vezi toată discuția)
Cerere de investire cu formula executorie respinsa bge bge Am o hotarare judecatoreasca, o decizie a Curtii de Apel, irevocabila, pentru taxa de poluare, pentru care am depus cerere de invastire cu formula executorie. ... (vezi toată discuția)
Este corecta decizia? titi marina titi marina Va salut. Am o nelamurire pe care incerc sa o inteleg cu ajutorul dv. La instanta Tribunalului Arges, am cerut restituirea taxei de poluare si plata si a ... (vezi toată discuția)