avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este valabila demisia?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este valabila demisia?

Am facut o intelegere scrisa(primesc o suma de bani reprezentand salari retroactive daca renunt la postul detinut) in luna noiem.2007. IN luna dece.2007 soc.a fost absorbita prin fuziune de o alta soc, in data de 20.12.2007 prin incheierea data de judecatorul delegat. In luna ian.2008,in data de3 soc. ma chemat si ma pus sa scriu demia , retroactiv,cu data de 14.noie.2007 adresata fostei soc.Am dat aceasta demisie.Decizia a fost inaintata la I.T.M. in data de 18.01.2008 purtand stampila vechi soc. Aceasta decizie mi-a fost inmanata in data de 24.01.2008. Este valabila o astfel de demisie? Poate I.T.M. sa inregistreze o astfel de incetare a CIM de la o soc.care a fuzionat. MULTUMESC.
Se pare ca acum este prea tarziu sa se faca ceva, trebuia sa contestati decizia de incetare a c.i.m. in termen de 30 de zile de la data cand v-a fost comunicata.
Cred ca v-ati incurcat din date- cum sa fie decizia din 14 noiembrie, cand ati scris mai sus ca demisia v-ati dat-o retroactiv cu 14 noiembrie si decizia este din ianuarie....???
Oricum, asa cum v-a scris elis mai sus, deoarece ati depasit termenul legal de atac de 30 de zile de la comunicare, este inutil sa mai dezbatem daca ati fi putut sau nu s-o atacati ( avand in vedere ca v-ati dat totusi demisia, si ca daca s-ar admite o astfel de cerere de anulare a deciziei de incetare in temeiul faptului ca demisionarul s-a razgandit, s-ar produce un adevarat balci).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai poate fi folosita stampila? marianelena marianelena Prin acxtul aditional incheiat la 18/12/2007 soc.C a fuzionat,prin absortie cu soc.S ,acesta din urma soc.fiind absorbanta si prelund drepturile si obligatiile ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca pe perioada suspendarii ginnyy ginnyy am un salariat al carui CIM a fost suspendat pt crestere copil pe perioada suspendarii coontractului salariatului, societatea a fuzionat prin absorbtie cu o ... (vezi toată discuția)
Poate fi acuzata soc. de fals in acte? marianelena marianelena In luna noiembrie 2007 am intrat in posesia unei hotarari definitive si executorii. Soc.a conditionat primirea drepturilor salariale de renuntarea la ... (vezi toată discuția)