avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sfat probleme garantie aparat A.C.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sfat probleme garantie aparat A.C.

Sunt o societate comerciala care a achizitionat de la o firma de "banditi" un apara de aer conditionat.

De 4 luni aparatul nu mai functioneaza, iar "nemernicii" nu raspund la telefoanele de pe site. Le-am trimis cateva e-mailuri, dar fara raspuns.

Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:14, 20 Ianuarie 2012

Cine poate depune o reclamaţie la ANPC?

- Reclamaţiile şi sesizările adresate ANPC pot fi depuse doar de către consumatori persoane fizice.
- Divergenţele între operatorii economici nu intră în sfera de competenţă a Autorităţii Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor.

[ link extern ]

@adrianadamian 2009 a scris:

Sunt o societate comerciala care a achizitionat ...

Reclamatia la Protectia Consumatorilor este inutila in cazul dumneaei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am comandat online niște grinzi și le-am plătit în avans, iar acum nu mai pot lua legătura cu firma. cum îmi pot recupera banii? NihilSineLinea NihilSineLinea Buna ziua. Am comandat in data de 26 august online niste grinzi de la un depozit de materiale de constructie online. Am fost contactata de ei sa confirm ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul x, banii luati, produsul nelivrat teodora81 teodora81 Buna ziua, am nevoie de un raspuns la o problema legata de un site din Romania, de unde am achizitionat un voucher de reducere pentru un brad complet utilat ... (vezi toată discuția)
Am facut o comandă, au trimis alta marime, am returnat-o ... titumihai53@yahoo.com titumihai53@yahoo.com am facut ocda la d.nealor,au trimis alta marime,am returnato inapoi si de mai bine de 20 de zile astept banii care nu mai ajung in cont.culmea nimeni nu mai ... (vezi toată discuția)