avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Primul termen de judecata, citatie cu mentiunea \"de a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Primul termen de judecata, citatie cu mentiunea "de a depune copie de pe inscrisuri..."

Buna seara,

Uite si dilema mea!

Am inaintat la judecatorie o "Plangere impotriva unui proces-verbal de contraventie". Plangerea am depus-o in doua exemplare, insa documentele pe care le-am anexat intr-un singur exemplar.
Am primit citatie, cu data chemarii in instanta. Pe citatie este mentionat "CU MENTIUNEA DE A DEPUNE COPIE DE PE INSCRISURI PENTRU COMUNICARE SUB SANCTIUNEA SUSPENDARII CF ART 155/1 CPP".

Cum trebuie sa procedez in acest caz? Mentionez ca nu o sa ma prezint la proces, doresc a se judeca in lipsa, intrucat cheltuielile cu deplasarea egaleaza valoarea amenzii contestate.

In speranta ca ma puteti ajuta, multumesc!

Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:29, 17 Octombrie 2013
Scrieti pe documente ca sunt "conform cu originalul" si semnati. Astfel le "certificati".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)
Hotarare de suspendare a judecarii unei plangeri contraventionale impotriva cnadnr monicaliliana monicaliliana in data de 26.04.2012 mi-au fost afisate la domiciliu, conform procedurii si in termenul legal 7 p.v.c.c. incheiate de CNADNR pe care le-am contestat intrucat ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala germicor germicor Buna tuturor, In data de 15.09.2011, am avut proces cu CNADNR, pentru anularea unui PV. Judecatoria Buzau a dat urmatoarea solutie: Suspendare: În temeiul ... (vezi toată discuția)