avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... DESPAGUBIRE RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

DESPAGUBIRE RCA

In urma cu o saptamina,sora mea a avut un accident ,in acel accident a murit ea,viitorul ei sot si un prieten,vinovat de accident a fost prietenul ei deoarece a intrat frontal intr-un tir.Are drept la despagubire RCA,daca da , cine poate cere despagubire? Multumesc .











Cel mai recent răspuns: carmencita76 , utilizator 11:00, 24 Septembrie 2012
In primul rand imi exprim parerea de rau fata de necazul dvs. si pacat ca acest carnagiu de pe soselele patriei noastre nu se mai termina!!
cat priveste dreptul de a incasa despagubiri de pe polita RCA, persoanele de pe urma carora se pot solicita despagubiri sunt cele doua familii, respectiv ale surorii dvs. si ale prietenului acesteia. Acest lucru se poate face dupa ce se contureaza cauzele si imprejurarile accidentului si se finalizeaza ancheta de catre autoritati.Intre timp, dvs. aveti grija sa pastrati toate documentele prin care dovediti cheltuielile efectuate de acest tragic eveniment si con tactati o persoana specializata in accidente, pentru a primi toate detaliile necesare solutionarii cazului, repet, la finalul anchetei.
buna seara, sotul meu a avut un accident de masina in urma careia a decedat pe loc, soferul vinovat a intrat pe contrasens si s-au lovit frontal.Sotul meu a murit pe loc iar soferul vinovat nu a patit nimic.ar trebui sa angajez un avocat pentru a cere daune firmei de asigurare RCA?
Drept de despagubire pe RCA au rudele celor doua persoane care au decedat si care nu se aflau la volanul masinii. Despagubirile vor fi solicitate pentru daunele materiale si morale provocate de decesul lor.
Este mai mult decat necesar sa colaborati cu un avocat specializat in astfel de cazuri. Este foarte important cum se gestioneaza cazul inca de la inceput.
Ar fi recomandat sa colaborati cu un avocat, deoarece dosarul se construieste inca din faza de urmarire penala. Trebuie mentionat ca nu numai dumneavoastra aveti dreptul la daune, ci si alte rude apropiate ale sotului.
multumesc frumos pentru raspunsuri.am un avocat care se ocupa doar de cazuri de despagubiri, si mai mentionez ca avem si un copil de 3 anu ramas fara tata.

Alte discuții în legătură

Accident de masina wabar wabar Buna seara Va rog sa-mi spuneti: daca in urma accidentului s-a constat (nu am avut posibilitatea sa contest PV), ca eu sunt vinovatul, in baza asigurari ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca in caz de deces marag68 marag68 tatal meu a decedat in urma unui accident auto produs in luna martie a acestui an. Masina a fost condusa de unchiul meu si deoarece avea atat rca cat si casco ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier marius tu marius tu Bunica mea a fost pasagera intr-un autoturism implicat intr-un accident rutier,iar in urma acestui accident a fost grav ranita, printre care si o fractura de ... (vezi toată discuția)