avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... DESPAGUBIRE RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

DESPAGUBIRE RCA

In urma cu o saptamina,sora mea a avut un accident ,in acel accident a murit ea,viitorul ei sot si un prieten,vinovat de accident a fost prietenul ei deoarece a intrat frontal intr-un tir.Are drept la despagubire RCA,daca da , cine poate cere despagubire? Multumesc .











Cel mai recent răspuns: carmencita76 , utilizator 11:00, 24 Septembrie 2012
dl avocat nu mi-a cerut nici un ban ceea ce m-a surprins, m-a asigurat ca merge dinsul si plateste analizele la medicina legala ca sa avem toate actele la dosar cit mai repede si sa poata incepe procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de masina wabar wabar Buna seara Va rog sa-mi spuneti: daca in urma accidentului s-a constat (nu am avut posibilitatea sa contest PV), ca eu sunt vinovatul, in baza asigurari ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca in caz de deces marag68 marag68 tatal meu a decedat in urma unui accident auto produs in luna martie a acestui an. Masina a fost condusa de unchiul meu si deoarece avea atat rca cat si casco ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier marius tu marius tu Bunica mea a fost pasagera intr-un autoturism implicat intr-un accident rutier,iar in urma acestui accident a fost grav ranita, printre care si o fractura de ... (vezi toată discuția)