euvera a scris:
La mine, acum s-au "desteptat" si nu mai vor sa primeasca nici o scrisoare. Pe plic apare "dest. lipsa" de parca Asociatia poate sa fie lipsa.
Dar si asa, eu am ramas cu banii dati pe confirmari...iar ei refuza in continuare sa arate actele.
Pai tocmai ca nu ati dat banii de pomana. Daca o sa dati as. prop. in judecata, aceste scrisori returnate, le atasati la dosar si dovedesc faptul ca dvs. ati cerut si pe aceasta cale sa va fie prezentate documente. Sigur ca orice judecator poate sa inteleaga faptul ca asociatia NU poate sa fie lipsa (mai ales daca aveti cel putin doua asemenea scrisori returnate).
Noi am procedat asa cu proprietarii rau-platnici carora le-am trimis notificari de intarziere la plata. ”Baietii” vazand ca scrisoarea este de la asociatie, au refuzat primerea acestora, factorul postal nu a specificat ca destinatarul refuza primirea, ci a scris ceva de genul a ceea ce ati spus mai sus, insa, cum am spus, acest lucru nu i-a ajutat cu nimic. Am fost in sala de sedinte la judecatorie si am asistat la un dialog destul de comic avocat aparator-presedinte de sedinta. Daca avocatul mai insista, cred se intampla ceva urat pentru avocat, dar nu a mai fost cazul...