avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs facut de catre parchet urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs facut de catre parchet urgent

buna ziua ,in procesul pe fond la tribunal am fost condamnat la 5 ani pt art 215 si evaziune darile la stat cealalta pers care este cu mine tot invinuit a fost achitat si el a fost la instigare art 215 dar parchetul a facut recus o sa fim chemati la parchet ?se mai pot depune acte sau martori la parchet?si cit tin ei dosarul?tinind cont ca eu am facut apel multumesc
Cel mai recent răspuns: Bisioc , utilizator 00:34, 8 Noiembrie 2019
Deci acum o sa se judece apelul la Curtea de apel.
gemilia a scris:

sa stiti ca fondul s-a judecat la tribunal deci recursul facut de parchet e la curtea de apel? si eu am declarat apel tot la curte o sa fie si o sa fie doua procese separate?si mai ceva eu trebiue sa caut dovezi unde politia nu a facut cercetare am vazut tot pe forum ca inregistrarile audiovideo daca sunt inregistrate de detectivi particulari sunt acceptate in instante sau politie?

Prima instanta este Tribunalul, apoi apel la Curtea de Apel si recurs la ICCJ.
Daca pana acum v-ati judecat numai la Tribunal, adica in prima instanta, parchetul nu a facut recurs ci apel, Dvs trebuie sa faceti apel care se depune la Tribunal, dar daca l-ati depus la Curtea de Apel, nu este nicio problema. Nu trebuie sa cautati dovezi, judecata apelului se face pe baza probelor administrate in prima instanta si, eventual, a unor inscrisuri noi (daca aveti) la instanta de apel
e posibil sa imi respinga apelul? mai ales ca am dovezi noi si inscrisuri noi
Este posibil daca probele aduse de dvs. nu sunt relevante.
deci am fost condamnat pt inselaciune desi am cesionat srl s-a facut expertiza la semnaturi file cec este a celui care i-am cesionat ,specimenul s-a schimbat in banca este a lui ,dar p-v de predarea arhivei nu il gasesc in schimb am gasit pe un prieten de-lui si care a zis ca actele de la srl au fost aduse al el si acasa la el mai era o 1 Fisa salari din 2004 mi-a predato cu p-v asta nui o proba nouapt apel?a doua tot sAptamina aceata tot cu acest martor a zis ca a incheiat contract pe firma la orange am cerut inscris de orange asa..cine a incheiat contractul ca reprezentat si la ce data ?mi- zis verbal ca acest domn si ca data este 12 04 2007 deci dupa cesiune le-am facut sesizare si astept raspuns .daca stiam de astea pina s-a judecat de prima instanta era mai bine dar de o saptamina am aflat deci judecatoarea a zis ca eu nu am predat arhiva ca acest nou patron nu a lucrat pe firma si ca eu am facut tot aceste probe sunt ok la curte?SI INCA CEVA EL NOU PATRON A AVUT BIROU INCHIRIAT VREO 2 SAU 3 LUNI L-AM DESCOPERIT PROPUNEM MARTORI PROPIETARI E OK?DECI AM 3 PROBE NOI INSCRISURI SI MARTORI CUM SA MAI FAC?

Alte discuții în legătură

Este aceasta hotarare definitiva? picika picika buna in decembrie 2011 am fost condamnat la 1 an inchisoare cu supraveghere.(art.215 alin 1,2,3) atat parchetul cat mine am declarat recurs,parchetul a cerut ... (vezi toată discuția)
Masura supravegerii prevazuta de art. 863 cod penal dodonica dodonica Cand in decizia penala se aplica art 863 cp, -a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul de unde sa judecat cauza din Romania ... (vezi toată discuția)
Se dau achitari la inalta curte ? gemi gemi buna ziua este adevarat ca la inalta curte nu se dau achitari?sunt la art 215 (vezi toată discuția)